Stenhusets ungdomsafdeling

Bowlingklubben Stenhuset har en ungdomsafdeling, som er for børn og unge i alderen 6 - 17 år. Ungdomsafdelingen har eksisteret i mere end fem årtier og har en medlemsskare, der varierer i antal og kønssammensætning. Vi deltager dyrker fællesskabet under træning, deltager i DBwFs turneringer og derudover deltager vi i Nordjyllands Ungdoms Cup.

Vores hovedafdeling for ungdom holder til i Løvvang Bowling Center i Nørresundby. Derudover har vi i 2018 startet en ungdomsafdeling i Vesthimmerland (Aars Bowling Center). 

Vi har i øjeblikket flere trænere og instruktører tilknyttet ungdomsafdelingen, og det giver os de perfekte rammer til at satse på både elite og bredde. Selvfølgelig er der ud over den seriøse træning plads til konkurrencer og leg af forskellig art, bl.a. den første torsdag i hver måned, hvor alle klubbens medlemmer konkurrerer mod hinanden i forskellige sjove konkurrencer.
Derudover eksisterer der forskellige tilbud om ekstratræning til de bedste spillere. Alle ungdomsspillere i Stenhuset kan frit deltage i såvel tirsdagstræningen i Aars som torsdagstræningen i Nørresundby.

I sæsonen 2019/2020 har vores dygtige ungdomsspillere hjemført medaljer ved både de jyske og danske mesterskaber. Det er også blevet til flotte medaljer til flere af vore yngste spillere i de lokale rækker, men vigtigst at alt, så blev det til en masse dejlige oplevelser for spillere og ledere på vores ture til kampe, stævner og mesterskaber.

Kontingentet for træning er p.t. 100 kroner pr. måned. Derudover skal du som spiller selv betale startgebyr til stævner, som de selv vælger at deltage i. Som hovedregel gælder det dog, at transport til og deltagelse i stævner, hvor man er udtaget, er gratis. Til almindelige kampe betaler man dog 5 kroner pr. serie. Vi træner hver torsdag fra kl. 16.30 til 17.30. Kom og hver med – Det er gratis at spille den første måned – så har du en chance for at finde ud af, om bowlingsporten er noget for dig.

På Stenhusets hjemmeside finder du i sæsonens løb masser af dugfriske nyheder fra ungdomsafdelingen, f.eks. kampreferater, resultater fra større stævner og mesterskaber og selvfølgelig historier og billeder fra det daglige liv i klubben. Disse nyheder opdateres på forsiden og på vores flotte ungdomssider. 

Du kan se en film om Stenhusets ungdomsafdeling. Der er masser af billeder fra træningen, samt interviews med ungdomsspillere og trænere. Hør hvorfor bowling er den sejeste sport i verden og hvorfor Stenhuset er en god klub. Se filmen: klik her

Husk også at tilknytte dig vores Facebook side "Stenhuset ungdom"

Stenhusets ungdomsudvalg består af: Karina Jacobsen, Janni Guldbæk og Per Høberg (Ungdomsleder). Nærmere oplysninger om klubben kan fås hos ungdomsleder Per Høberg på telefon: 61 69 66 54 . Du må også meget gerne sende en e-mail med evt. spørgsmål til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Alt dette lyder spændende, ikke sandt? Mød op hos os en tirsdag eller torsdag eftermiddag (hhv. Aars og Nørresundby) – Vi har nemlig også plads til DIG!

Template Design Ext-joom.com