Klubmestrene 2023 er fundet

Onsdag d. 17. maj afviklede Stenhuset sit årlige klubmesterskab i Løvvang Bowling Center - en skøn forårsaften i klubkammeraternes selskab som optakt til Kristi Himmelfartsferien.

I herrerækken var det Anders, Alex, Kløjer og Kim, der kvalificerede sig til finalespillet. Det skete efter gode præstationer i den indledende runde, hvor de fire spillere scorede mellem 1041 og 1086 i rene regler (5 serier). I semifinalen måtte Kløjer og Kim se sig slået ud, idet Anders og Alex scorede hhv. 224 og 268. Finalen blev ligeledes tæt og velspillet, og endte med en sejr til Alex på 221-208. Stort tillykke med det.

I herrerækken var det Julie, Randi, Lone og Janni, der skulle spille finale. Julie lå nummer et efter indledende runde med flotte 1093, stærkt forfulgt at Randi med 1081. Julie sikrede sig også adgang til finalen med en serie på 218 i semifinalen. Den anden finaleplads snuppede Lone med 217, mens Randi med "kun" 200 måtte se sig slået ud. Janni scorede 174. I finalen vandt Julie 216-192 og kan dermed kalde sig klubmester for damer 2023. Stort tillykke med titlen, som kom i hus efter meget flot spil.

Ungdommens semifinalister var Oscar, Adam, Lukas Erik og Oliver. Oscar lå på førstepladsen efter indledende runde med super flotte 1007 på 5 serier. I semifinalen scorede Lukas Erik lavest med 171, mens Oscar med 200 gik videre. Adam og Oliver spillede uafgjort 176-176, og derfor skulle der spilles ny 9.-10. runde. Her trak Adam det længste strå. Og i finalen viste Adam stor styrke og slog den ellers meget velspillende Oscar med 201-163. Stort tillykke til Adam med klubmesterskabet.

I forbindelse med afslutningen på klubmesterskabet blev der overrakt suveræne guldmeldaljer til Stenhusets 3. hold herrer i 3. division, såvel som lokalholdet i Aalborg Kredsens lokalturnering.

Ungdommens fiduspokal gik til Casper Steen Lynge for højeste pointsnit i kampe over hele sæsonen.

Puslingepokalen tilfaldt Adam Lund Hedegaard, bl.a. med følgende begrundelse:

"Den puslingespiller, som ungdomsudvalget i 2023 har valgt at ære med titlen som årets pusling, er en spiller, som vi er meget glade for at have i Stenhuset. Det er en spiller, som er glad for bowling, glad for sine venner og som har spillet næsten alle kampe i denne sæson. I Nordjyllands Ungdoms Cup er der vist heller ikke misset mange serier. Årets modtager af puslingepokalen har let til smil – det er i hvert fald ikke svært for os andre at få et smil fra ham – også når det der med bowling nede på banerne er lidt svært. Han er faktisk stort set aldrig negativ: Heller ikke når han bliver sat til kedelige træningsøvelser. I denne sæson har han haft modet til at konvertere til 2-hånds bowling og har lagt mange træningstimer på banerne hver uge for at få det lært.

Årets pokalmodtager er altid imødekommende overfor nye spillere og bidrager til et godt socialt miljø i ungdomsafdelingen. Rent sportsligt har han vundet medaljer i holdturneringen, og så vandt han Kalles Cup i Herning for puslinge i april 2023.

Stort tillykke til Adam Myrup Lund Hedegaard."

Ærespokalen tilfaldt Oscar Emil Porskrog, bl.a. med følgende begrundelse:

"Årets pokalmodtager har haft en virkelig flot sportslig fremgang i denne sæson. Han tilbringer rigtig, rigtig mange timer i Løvvang Bowling Center og blander sig med de absolut bedste juniorspillere i Danmark. Det siger jo ikke så lidt, da de danske junior drenge faktisk er blandt de allerbedste i Europa.

 Årets pokalmodtager er den mest aktivt deltagende med spørgsmål, svar og input i vores værktøjskasse-workshop. Med sit lune smil har han en positiv påvirkning på dem der er omkring ham. Han er altid frisk på en udfordring.

 Årets pokalmodtager scorede i januar sæsonens højeste enkeltstående serie i ungdomsturneringen med 268. Samme dag scorede han i øvrige 230 i en anden serie, og det samme gjorde Casper for resten.

 Årets pokalmodtager har ikke sin bowlinginteresse fra fremmede – hans far har spillet (næsten) uafbrudt i Stenhuset siden 1990’erne.

 Stort tillykke med ærespokalen til Oscar Emil Porskrog"

Morten Jacobsen og Svend Erik Kristensen fik overrakt hæderskegler for deres mangeårige og store indsats som trænere i ungdomsafdelingen.

Se billede fra klubmesterskabet på Facebook. Tak til alle deltagende for en god eftermiddag/aften.

 

Template Design Ext-joom.com