Ligaherrerne fortsætter højt niveau og dufter savsmuld

Stenhusets ligaherrer leverede i seneste kamprunde imponerende resultater og viste meget højt spillemæssigt niveau, da både S.A.S og BK Center blev sendt hjem til hovedstaden med store nederlag.

Holdet fortsatte i samme rille i lørdagens kamp mod ST Viborg, der kæmper for at undgå nedrykning. Viborgenserne spillede en god kamp mod Stenhuset, men fik trods dette ikke et ben til jorden.

Stenhuset vandt hele 40-8 (7723-7100). Det var anden kamp i træk med disse imponerende cifre. Alex Basala spillede sit livs kamp med 1466 (!!), men også Erik (1330) og Kløjer (1327) er værd at fremhæve. 

Søndag var modstanderen så topholdet LBC. Da Stenhuset rykkede op i ligaen var der et klart store-/lillebror forhold mellem LBC og Stenhuset, og de første kampe endte med store sejre til LBC. Bl.a. husker vi en kamp i 2018, hvor Stenhuset kom foran 6-2 og endte med at tabte 6-42. Efter dagens kamp står det klart, at der ikke er tale om et tronskifte, men at der der derimod nu er tale om to stort set jævnbyrdige hold. Vores hold leverede en mandfolkepræstation mod vicemestrene, og da kampen var færdigspillet var der kun 10 keglers forskel: 7480 mod 7470. Efter 4 serier stod der 16-16, men i kampens sidste face var LBC en anelse skarpere i de afgørende situationer. Således sluttede kampen 27-21. Marginalerne var med de grønne, der vandt keglerne i første serie med 8 og i tredje serie med 6.

Stenhusets topscorer i søndagens kamp blev Kimmy med flotte 1391.

Stenhuset indtager p.t. ligaens femteplads og skal forsøge at hente Brasilia på den fjerdeplads, der giver adgang til slutspillet. Stenhuset skal møde netop Brasilia på hjemmebane d. 24/4 i en direkte duel. Derudover mangler vores hold 4 kampe. 

Template Design Ext-joom.com