Status i Ungdoms-Ranking

I Danmarks Bowling Forbunds ranglisteturnering for ungdomsspillere (Ungdoms-Ranking) er der nu spille 4 ud af sæsonens i alt seks ungdomsstævner.

I ranglisteturneringen for junior piger ligger Mika Guldbæk på 2. pladsen med 170 point og er reelt allerede sikret deltagelse i rankingfinalen (hvortil de seks bedste junior piger kvalificerer sig). På syvendepladsen finder vi Maria Jul Jensen med 100 point, blot 5 færre end spilleren på den adgangsgivende sjetteplads. Det skal blive spændende at følge sæsonens to sidste ungdomsstævner på dette punkt.

I rækken for junior drenge ligger Jacob Larsen på en flot 11. plads i kraft af de point, han for nyligt opnåede i SAMs ungdomstræf-

I rækken for ynglinge piger ligger Christine Hansen og Emma K.M. Jensen hhv. nummer 1 og 2, mens Charlotte Tranum ligger nummer 7 med 70 point. Der er dog 40 point op til 6. pladsen.

Endelig i rækken for ynglinge drenge ligger Jeremy A. Christensen nummer 3 med 100 point. Stefan Schou Larsen og Daniel G. Nielsen ligger hhv. nummer 14 og 15.

Du kan se hele ungdoms-ranking listen på bowlingsport.dk

Template Design Ext-joom.com