Succes til ungdommen ved JM 2014 i Løvvang

JM ungdom blev i weekenden d. 25.-26. januar afviklet i Løvvang Bowling Center med masser af Stenhuset-folk i kulissen som arrangører. Der skal lyde en stor tak for den store frivillige indsats. Rent sportsligt blev mesterskabet en stor succes med masser af imponerende resultater og en lang stribe medaljer til Stenhusets dygtige ungdomsspillere.

Allerede i indledende runde var der glædelige individuelle resultater at glæde sig over. Her kommer et lille overblik:
Junior piger: Mika snuppede førstepladsen med et flot resultat på 1193, men også Emma K. M. Jensen (1085) kvalificerede sig til semifinalen.
Ynglinge piger: Rikke N. Johansen blev med 1076 den eneste Stenhuset-spiller, der kvalificerede sig til semifinalen.
Junior drenge: Jeremy A. Christensen leverede det bedste Stenhuset-resultat, da han med 1308 sikrede sig sikker adgang til semifinalen. Også Jacob Larsen, der er tilbage i topform efter at have brækket armen, kom med flotte 985 videre til semifinalen.
Ynglinge drenge: Marc Ofverlind sikrede sig med flotte 1299 den foreløbige tredjeplads i rækken. Også Marcus Kristoffersen leverede rigtig fin bowling, og med 1175 sikrede han sig også adgang til semifinalen.

I pardisciplinen var der masser af medaljer til Stenhuset, og især i kategorien junior piger var medaljeskamlen simpelthen fyldt med hvide trøjer. Her blev Mika Guldbæk jydsk mester sammen med Line Brandt Christiansen fra Stars and Strikes. Sølvet gik til et par fra Herning, mens Emma K. M. Jensen og Kira W. Eskildsen vandt bronzemedaljer. Camilla Tranum og Maria Jul Jensen blev i øvrigt nummer fire. I rækken for ynglinge piger vandt Rikke N. Johansen bronze sammen med Mette Lindegaard Nielsen fra Silkeborg Bowling Team. I samme række blev Line D. Olsen nummer 4 sammen med sin vejlensiske makker.

Lad os herefter se på pardisciplinen i drengerækkerne. I puslingerækken fik Victor K. Madsen en flot fjerdeplads sammen med sin makker fra Silkeborg. I juniorrækken blev Jeremy A. Christensen suveræn jydsk mester sammen med sin faste makker, Patrik J Sørensen fra Stars and Strikes Horsens. I ynglingerækken blev Marc Ofverlind den bedst placerede Stenhuset spiller, idet han blev nummer 5 sammen med sin makker fra Sydjysk Bowling Team.

Søndag formiddag var det så tid til semifinaler, og her kommer et overblik over Stenhusets præstationer:

Junior piger: Ingen kunne røre Mika og Emma. På semifinalen fire serier scorede Mika 222, 207, 226 og 191, mens Emma scorede 186, 179, 206 og 161. Dermed holdt de fast i første- og andenpladsen. Sejt!
Ynglinge piger: Rikke N. Johansen gled fra tredje- til fjerdepladsen, men kom også med i finalen.
Junior drenge: Jeremy var suveræn! Med 192, 261, 203 og 212 avancerede han til førstepladsen. Jacob Larsen fik med fire flotte serier spillet sig fra 12. til 10. pladsen, hvor han sluttede. Rigtig flot af Jacob!!!
Ynglinge drenge: Marc Ofverlind spillede jævnt, men gled desværre ned på sjettepladsen. Marcus sluttede på 12. pladsen.

Søndagens individuelle trinfinaler endte med en guldmedalje til Mika Guldbæk. Hendes finalemodstander blev Line Brandt Christiansen fra Stars and Strikes. Først besejrede Line M. Jensen fra Herning, og dernæst (desværre) Emma K. M. Jensen, som dermed vandt bronze. I finalen var Mika dog suveræn. Hun vandt første serie 188-144 og anden serie 212-174. Hjerteligt tillykke til Mika med en stor præstation og endnu et mesterskab.

I drengerækken (junior) skulle Jeremy op mod Patrik J. Sørensen i finalen, og det blev en finale, der havde det hele - men mest af alt FREMRAGENDE spil. Jeremy vandt første serie 279-225 og anden serie 249-212. SIKKEN EN FINALE og sikken en præstation i en JM finale. Jeremy kan nu kalde sig dobbelt jysk mester. KÆMPE stort tillykke med mesterskabet og måden, det kom i hus på. Jeremy satte nemlig også et par rekorder undervejs i weekenden.

I pigerækken (ynglinge) tabte Rikke desværre den første kamp i trinfinalen mod en pige fra Enghaven, og dermed kom hun for en sjælden gangs skyld slet ikke på medaljeskammelen individuelt. Men mon ikke Rikke kommer stærkt igen.

Et nyt initiativ i årets JM var de såkaldte B-Finale. I juniorrækken (piger) var tre ud af fire deltagende spillere fra Stenhuset. I den ene semifinale vandt Maria suverænt over Ida Visby fra Hjørring (190-121 og 150-85), mens Camilla i den anden semifinale besejrede Kira med samlet 296-290. Begge serier var meget tætte. I finalen vandt Camilla med 330-256 over Maria, og dermed sejrede hun i B-finalen, Tillykke Camilla J

I ynglingenes B-finale (drenge) deltog Stefan Schou Larsen. I sin semifinale slog han Sebastian Videbech fra Silkeborg 386-326 (godt spillet!), men i finalen måtte Stefan se sig slået af Frederik Kristensen fra Team Århus. Stefan vandt ellers første serie med 180-170, men tabte anden serie med 135-274 (!).