To guldpiger fra Stenhuset ved JM Mix

Søndag d. 1. december 2013 blev de jyske ungdomsmesterskaber afviklet i Bowl'n Fun i Viby. Set med Stenhuset briller blev dette mesterskab en meget stor succes, især for vores unge pigetalenter. Således kan såvel Mika Guldbæk som Rikke N. Johansen nu kalde sig jyske mestre i mix - og for Rikkes vedkommende var der (på imponerende vis) tale om den ottende guldmedalje i træk ved JM mix.

I de indledende runder imponerede Mika alt og alle med et fremragende resultat på 1376 kegler på 6 serier (120 kegler mere end sin makker, Patrik J. Sørensen fra Stars and Strikes). Undervejs i dette serieforløb satte Mika flere både danske og jyske rekorder, som hun vil få overrakt ved en passende lejlighed i løbet af vinteren. Samlet sluttede Patrik og Mika på førstepladsen med 2620 kegler, næsten 500 kegler mere end de nærmeste forfølgere (!!). Finalepladsen var der dermed ingen tvivl om.

I ynglingerækken havde Rikke N. Johansen og hendes makker Frederik Staunsbjerg fra Stars and Strikes forstået begrebet ligestilling. De scorede nemlig begge 1212 kegler, og de 2424 var rigeligt til at sikre en foreløbig førsteplads efter indledende runde. Lige udenfor finalerækkerne fandt vi to rene Stenhuset-par; nemlig Daniel G. Nielsen (1131) og Line D. Olsen (979), som sluttede på sjettepladsen. Lige efter dem, på syvendepladsen, sluttede Charlotte A. Tranum (1010) og Markus E. Kristoffersen (1095). Godt gået af begge par!

I trinfinalen for junior piger trådte Mika og Patrik ind på finalens sidste trin, hvor modstanderen blev Camilla P. Jensen (HUK 96) og Jesper Harder (BK Skive). Sjældent har tilskuerne været vidne til en så suveræn finalesejr, som tilfældet var denne søndag. Finalen, som blev afviklet over 2 serier, var reelt afgjort allerede efter den første. Her scorede Patrik 285 og Mika 267, og således førte de med 250 kegler efter 1 serie!!!! I anden serie scorede Mika "kun" 225 og Patrik "kun" 236, og dermed blev den samlede sejr på 1013-672.
Jeg har ikke dokumentation for det, men jeg er ret sikker på, at noget lignende aldrig nogensinde tidligere er blevet præsteret i en juniorfinale på dansk grund. Super flot gået af Mika og Patrik.

Det skal ikke overses, at endnu en Stenhuset spiller var i finalen, nemlig Emma K. M. Jensen. Sammen med sin makker, Jeppe Jakobsen fra HIK, trådte hun ind på finalens første trin, hvor det desværre blev til et nederlag på 290-323 til de senere finaledeltagere fra HUK96/BK Skive. Emma scorede i øvrigt 1000 i indledende runde.

I ynglingenes finale trådte Rikke og Frederik ind på sidste trin, og modstanderen var Frederik Holst og Frederikke Lauridsen fra Trekanten-KIF. Denne finale blev både velspillet og tæt. Den første serie vandt Rikke og Frederik med 2 kegler (410-408), og dermed var spændingen intakt før den sidste serie. Her spillede begge de unge talenter fremragende, og med serier på 212 (Rikke) og 220 (Frederik) kan der intet indvendes imod, at de nu kan kalde sig jyske mestre i mix for ynglinge. Den samlede sejr blev på 842-814.

Nedenfor ses medaljetagerne ved JM Mix 2013. Stenhuset ønsker kæmpe stort tillykke.

Samtlige resultater kan ses her: http://www.jbwu.dk/jysk-mesterskab-i-mix-for-ungdom/

JM Mix 2013 ungdom

Template Design Ext-joom.com