Jeremy A. Christensen vinder SMUTs Ungdomsstævne - topplaceringer til Mika og Emma

I weekenden d. 14.-15. september var tiden kommet til sæsonens andet ungdoms-ranking stævne for ungdomsspillerne, og det var Bowlingklubben Smut og Odense Bowlinghal, der var værter ved den lejlighed. Traditionen tro var der masser af Stenhuset spillere af sted til stævnet, og (ligeledes traditionen tro) kom der flotte resultater i hus.

Jeremy Andreas Christensen fik i sidste weekend en uforglemmelig drømmedebut på Stenhusets herrehold med et gennemsnit på næsten 225 på 8 serier. I denne weekend fulgte han dette resultat op med en flot samlet sejr i juniorrækken i Smuts Ungdomsstævne.

Sejren kom i hus efter en spændende finale, hvor Jeremy var oppe imod Patrik J. Sørensen (Stars and Strikes), Christian Matthiasen (Ravnsborg) og Jonas H. Iversen (Haslev BK). Finalen blev spillet over tre serier, og efter hver serie udgik den laveste score. I første serie spillede alle drengene fænomenalt godt. Christian (211) og Patrik (225) gik sikkert videre, mens Jeremy med 197 mod Jonas' 190 lige akkurat sled sig videre. I næste serie var Jeremy suveræn med 226, og i sidste serie var der kun Patrik og Jeremy tilbage. Denne serie vandt Jeremy forholdsvis klart med 203-170. Stenhuset ønsker Jeremy stort tillykke med en flot sejr!

Det skal på falderebet nævnes, at Jeremy scorede 1126 (6 serier) og 734 (4 serier) i hhv. indledende og semifinale.

I pigerækken hos juniorerne måtte Stenhusets Mika Guldbæk påtage sig favoritværdigheden inden stævnet,  og denne levede hun til fulde op i i de indledende runder, hvor hun scorede 1080 på 6 serier. Megan Gales Dicay (Sundby) var næstbedst med 1024, hvorefter Stenhusets Emma K. M. Jensen fulgte på tredjepladsen med 982. Også Camilla Tranum fik sig spillet i semifinalen med 827, mens Maria Jul Jensen måtte "nøjes" med den ærgerlige 9. plads, der lige akkurat ikke gav adgang til semifinalen.

I pigernes semifinale var der Emma, der fuldstændig stjal billedet. Hun scorede formidable 792 på 4 serier (175-195-201-221), hvilket sendte hende op på førstepladsen efter semifinalen. Mika startede flot med 169 og 233, men løb herefter ind i problemer. To dårlige serier var dog ikke nok til at miste finalepladsen, hvor Mika kom med som nummer 4 med en margin på 21 kegler. Pyha :-). Camilla sluttede på 8. pladsen.

I den spændende finale klarede Emma (155) og Mika (233) sig begge sikkert videre fra første trin. Nu var de to piger oppe mod Megan Dicay. I tredje serie scorede Emma 143, hvilket desværre for hende ikke rakte til at gå videre. Dermed sluttede hun som nummer tre. I den endelige finale spillede Mika pænt med en serie på 182, men da Megan scorede 204 var det hende, der vandt Smuts ungdomsstævne.

I ynglingerækken gik Rikke N. Johansen videre fra indledende runde som nummer 1 med 1057 på 6 serier, mens Line D. Olsen og Charlotte Tranum sluttede som hhv. nummer 9 og 10, lige akkurat udenfor semifinalen. I drengerækken (ynglinge) kom Marc Ofverlind med i semifinalen på yderste mandat, da han scorede 1086, hvilket var 10 kegler bedre end nummer 9.

Desværre blev semifinalen endestationen for både Rikke og Marc. Rikke scorede 707 kegler i semifinalen, og dumpede dermed ned på 5. pladsen (manglede 7 kegler for at komme med i finalen). Marc scorede 708 i semifinalen og forblev dermed på ottendepladsen.

Samtlige resultater fra ungdomsstævnet kan ses her:

http://www.bowlingklub-smut.dk/ungdom/smutstavne2013/ungdomsstavne2013.html

Tillykke til Stenhuset spillere med de fine resultater - og tak til Smut og Odense Bowlinghal for et godt stævne!

Template Design Ext-joom.com