Dobbelt dansk mesterskab til Jeremy

Løvvang Bowling Center dannede i weekenden d. 13.-14. april 2013 rammen om et forrygende bowlingarrangement, da UDM for puslinge, juniorer og ynglinge blev afviklet. 200 spillere fra hele Danmark, flere tusind bowlingserier, masser af aktiviteter, flere end 10 engagerede ildsjæle i godt samarbejde og masser af flotte præstationer. Alt dette er ingredienser i weekendens store succes.

Rent sportsligt stod Jeremy A. Christensen for den største præstation, da han i en meget stært besat juniorrække med 68 deltagere blev dansk mester såvel individuelt som i double. Allerede lørdag blev mesterskabet i double sikret i suveræn stil, da Jeremy sammen med Patrik Jannik Sørensen scorede 2410 kegler og vandt med en margin på 180 kegler til nummer 2. Jeremys individuelle score var 1265 kegler, hvilket i den grad må siges at være bemærkelsesværdigt.

I semifinalen var 770 kegler til Jeremy på 4 serier rigeligt til at fastholde førstepladsen, og dermed var han sikret minimum sølv. Den endelige guldfinale blev en sand gyser. Modstanderen var Rasmus Bering fra Sundby, som havde tænkt sig at give Jeremy kamp til sit hår. Første serie blev vundet af Stenhusets stortalent med 226-194, men i anden og sidste serie var københavneren nær ved at indhente det tabte. En sejr på 184-161 rakte dog ikke. Jeremy samlede sejr blev på 387-378 og dermed var det danske mesterskab i hus. Stenhuset ønsker stort tillykke.

En anden Stenhusets spiller, som i weekenden leverede en stjernepræstation, var Karina Kristensen. Med et superflot resultat (1204) i indledende runde sikrede Karina sig en foreløbig tredjeplads i pigernes ynglingerække, og dermed adgang til semifinalen. 743 kegler i semifinalen rakte lige akkurat til at forsvare denne placering, og så var adgangen til finalen sikret. Hertil nåede også Rikke N. Johansen, der med 1164 i indledende og 778 i semifinalen snuppede fjerdepladsen.

I trinfinalen måtte Rikke indkassere et ærgerligt nederlag på andet step, da Louise Juhl vandt 183-179. Mod samme modstander havde Karina mere held, da hun vandt super sikkert med 215-122. Næste step blev desværre endestationen for Karina, da hun tabte en meget tæt serie mod Sandra Bader med 156-158. Et ærgerligt nederlag, for den store triumf lå lige om hjørnet. Dette fjerner dog ikke indtrykket af en meget flot DM-bronzemedalje til Karina Kristensen, der spillede noget af det bedste bowling hun nogensinde har præsteret. Og oven i købet blev det også til en bronzemedalje i double sammen med Trekantens Frederikke Lauridsen. Her scorede de to piger 2289. En bedre afslutning på karrieren i ungdomsrækkerne kunne man næsten ikke bede om - I næste sæson er Karina nemlig seniorspiller :-)

Men der var flere medaljer at glæde sig over til Stenhuset

I puslingenes pigerække vandt 2 af Stenhusets yngste talenter, Camilla Tranum og Maria Jul Jensen en flot bronzemedalje med 1628 kegler. Begge piger kom også helt frem til den individuelle trinfinale, hvor det desværre ikke blev til medaljer.

Også Camillas storesøster Charlotte fik en UDM medalje, da hun sammen med Camilla Puk Jensen fra HUK 96 vandt bronze i juniorernes pigerække. Til sammen scorede de to piger 1972 kegler.

I puslingenes drengerække nåede Nicklas Johansen frem til semifinalen, hvor han sluttede på en flot 10. plads. I rækken for junior piger nåede såvel Mika Guldbæk som Emma K. M. Jensen frem til trinfinalen (top 6), men trods fornuftigt spil blev det desværre ikke til medaljer. Endelig sluttede Line D. Olsen som nummer 11 i ynglingenes semifinale.

Du kan se alle resultater fra mesterskabet på www.bowlingsport.dk/udm2013.

www.udm2013.dk kan du se billeder, blogs, videoer og meget andet.

Stenhuset ønsker alle ungdomsspillerne tillykke med de flotte præstationer.

 

Template Design Ext-joom.com