Flotte Stenhuset-resultater i Smuts ungdomsstævne

Stenhuset havde et par håndfulde ungdomsspillere, som i den forgangne weekend deltog i SMUTs ungdomsstævne i Odense. Det er rigtig dejligt, at så mange Stenhuset-spillere har lyst til at deltage i stævnet.

En del spillere opnåede flotte placeringer. I juniorrækken kom Jeremy A. Christensen f.eks. helt frem til den individuelle finale. Her skulle fire spillere spille "knock out". Jeremy overlevede første step i finalen, hvor en serie på 180 var nok til at gå videre. Herefter røg Jeremy desværre ud efter en serie på 159. Han sluttede dermed som nummer 3.

En tand bedre gik det for Mika Guldbæk i juniorernes pigerække. Mika gik sikkert videre fra første step i finalen, hvor hun scorede 207. Herefter gjorde det ikke noget, at Mika havde en serie på 156, for det var nok til at gå videre. I den endelige finale skulle Mika op mod Charmaine Wrisberg fra SISU, og københavneren blev desværre lidt for stor en mundfuld: Mika tabte med 162-205, men fik en meget flot andenplads. Tillykke med det!

Også hos ynglingene var Stenhuset med helt fremme i top 4, idet Rikke N. Johansen var i pigernes finale. På første step gjorde Rikke det rigtig godt, og en serie på 206 var rigeligt til at gå videre. Herefter rakte en serie på 181 desværre ikke, og Rikke sluttede dermed på tredjepladsen.

Der var ikke yderligere spillere fra Stenhuset i finalerne, men der blev opnået mange flotte resultater af vores unge talenter. Alle resultaterne, både fra indledende runde og fra semifinalerne, kan ses på denne hjemmeside: http://bowlingklub-smut.dk/ungdom/smutstavne2012/ungdomsstavne2012.html

Tak til spillerne for flotte præstationer og godt humør - og tak for indsatensen til turledere og chauffører.

Template Design Ext-joom.com