Topplaceringer til Stenhuset ved ungdomsstævne i Viborg

Viborgkredsens ungdomsstævne er det sjette og sidste i rækken af ungdomsstævner i denne sæson. Seks af landets største ungdomsstævner udgør den såkaldte "Ungdoms-ranking" turnering, hvor ungdomsspillerne indsamler point alt efter deres placeringer. Hos både juniorer og ynglinge kvalificerer de 6 bedste piger og de 8 bedste drenge sig til finalen, som spilles i juni.

Ud over at være et ungdoms-ranking stævne er viborgkredsens ungdomsstævne også et åbent ungdomsstævne for alle spillere, uanset niveau. Stenhusets spillere gjorde en rigtig god figur i årets stævne:

Lad os begynde hos pigerne. I indledende runde var der et særledes glædeligt resultat, idet Karina Kristensen scorede imponerende flotte 1144, hvilket rakte til en tredjeplads efter de indledende seks serier. Også Rikke Nørgaard Johansen kom med 1114 indenfor i top 8.
Med 990 kegler blev Emma K. M. Jensen nummer 18.
I semifinalen (3 serier) viste Rikke sin store rutine, og strøg efter serier på 195, 268 og 188 op på førstepladsen. Karina spillede også rigtig godt, men serier på 174, 188 og 200 var desværre ikke nok til top 4. Karina sluttede på en meget flot femteplads! I finalen var Rikke suveræn. En serie på 251 allerede i første matchplaykamp hjalp godt på vej, og Rikke endte med at vinde stævnet med en margin på 100 kegler til nummer 2. Super flot! Stenhuset ønsker tillykke.

Hos drengene viste Erik K. M. Jensen endnu en gang fantastisk spil i indledende runde, og for tredje gang i denne sæson var han bedst af alle efter indledende runde med 1378 kegler. imponerende flot af det unge stortalent, der næste sæson skal spille seniorbowling! Også juniorspilleren Jeremy A. Christensen leverede et pragtresultat med 1226 kegler, hvilket akkurat gav finaleadgang som nummer 12. Øvrige placeringer: Marcus E. Kristoffersen (47),
I semifinalen (3 serier) gjorde både Erik og Jeremy en super god figur. Med serier på 235, 267 og 190 holdt Erik fast i førstepladsen, mens Jeremy med 237, 199 og 178 avancerede fra 12. til 7. pladsen. Dette var desværre lige akkurat ikke nok til at gå videre, idet kun de seks bedste gik i finalen. Men super flot spillet af Jeremy! I finalen blev der scoret meget høje resultater. Formatet var matchplay (6 serier), og her sluttede Erik på fjerdepladsen selvom kun én af finalens fem serier var under 200. Surt!

Hos puslingene (drenge og piger i samme række) viste Mika Guldbæk endnu en gang sit store talent, da hun med 1075 sikrede sig en flot andenplads efter indledende runde. Øvrige placeringer: Kira Wittrup (10) og Maria Jul Jensen (11). I semifinalen scorede Mika 535 på tre serier, og dermed var hun sikkert videre til finalen (top 4). Finalen blev meget tæt og spændende, men det endte med, at Mika trak det længste strå og vandt stævnet foran Mathias Ankerdal fra Trekanten med en margin på 19 kegler. Mika vandt 2/3 af finalens matchplayserier. STORT TILLYKKE TIL MIKA med sejren i Viborgkredsens ungdomsstævne 2012.

Status; Mange flotte resultater. Stenhuset vandt pige- og puslingerækken, samt fik en fjerdeplads i drengerækken. Det er vist mere end godkendt!
tak til spillerne og turleder Henriette for en god weekend i Viborg.