Mika Guldbæk jysk mester i mix

Søndag d. 13. november 2011 afvikle JBU det jyske mesterskab for ungdom i mix. Selvom der ikke deltog ret mange spillere fra Stenhuset (bl.a. pga sammenfald med kampe i vores egen region), så kom der alligevel metal om halsen på et par af vores talentfulde ungdomsspillere.

Mika Guldbæk, der netop i sidste weekend vandt SAMs ungdomstræf, kom atter øverst på podiet, da hun blev jysk mester i mix sammen med Niklas Jannik Sørensen fra KBK/Kammeraterne. De to unge talenter vandt finalen i suveræn stil over et par fra Trekanten, og Mika var med serier på 179 og 199 guldfinalens absolut bedste puslingespiller. Stenhuset ønsker et meget stort tillykke til Mika og Niklas med det flotte jyske mesterskab. I parantes kan vi bemærke, at Mika med 1029 i indledende runde var den bedste pusling blandt alle (piger såvel som drenge).

I juniorrækken blev det også til medaljer til Stenhuset, idet Emma Kalmar Møller Jensen og Jeremy Andreas Christensen vandt sølv. I finalen blev det til et nederlag på 668-720 til Mette Hald (Horsens) og Kim Lundberg, Skive. Stenhuset ønsker Emma og Jeremy tillykke med en god præstation. Det hører nemlig med til historien, at de på finalens to foregående trin først slog Christine Hansen og Patrik Sørensen (Hjørring/Århus) med 10 kegler, hvorefter Susanne Ravn og Nichlas Christensen (Hobro/Kolding) fik klø med 421-375.

I ynglingerækken var det nær blevet til en medalje til Stenhuset, men Karina Kristensen måtte desværre nøjes med en fjerdeplads sammen med sin mix-makker Jonas Vallentin.

Tillykke til alle Stenhusets medaljetagere ved JM mix 2011.

Template Design Ext-joom.com