To andenpladser til Stenhuset i Odense

I weekenden d. 17.-18. september lagde Odense Bowlinghal baner til Smuts ungdomsstævne 2011. Ganske få Stenhuset spillere deltog i dette stævne, men det lykkedes at opnå ganske gode placeringer.

Lad os begynde med puslingerækken. Mika Guldbæk scorede 891 i indledende runde, og i semifinalen blev det til 609 på fire serier. Dermed var pladsen i finalen sikret, og her skulle fire spillere spille mod hinanden. Efter første serie udgik den laveste, og sådan fortsatte man i tre serier. I den første serie var Mika bedste spiller, og var slet ikke tæt på at blive slået ud. I anden serie var Mika helt suveræn med 188, hvilket var klart den bedste serie. Men i den sidste og afgørende kamp mod Patricia Hansen fra SISU kom Mika til at mangle 7 kegler, idet hun tabte 155-167. Stenhuset ønsker dog Mika tillykke med en god præstation.

I juniorrækken nåede niveauet langt fra tidligere højder. Rikke N. Johansen blev med 1020 i indledende runde stævnets næstbedste spiller, og sikrede sig dermed adgang til semifinalen. I semifinalen blev spillet meget bedre, og med to jævne og to supergode serier præsterede Rikke 757, hvilket rakte til at fastholde andenpladsen. I finalen var Rikke meget heldig på første step. En skidt serie på 137 havde nær betydet exit, men Rikke blev reddet, da Cecilie Simonsen fra Ribe kun scorede 135. I anden serie blev det hele noget bedre, og Rikke sikrede sig med 199 sikker finaleadgang. Men her måtte også Rikke lide nederlag, da Charmaine Wrisberg fra SISU vandt med 187-170. Det var i det hele taget en rigtig god søndag for SISU i Odense.

I ynglingenes drengerække var Erik Kalmar Møller Jensen IGEN helt oppe i skyerne. Niveauet var næsten svimlende højt i de første fem serier, da Erik scorede: 214, 244, 226, 267 og 202. Den sidste serie (161) ændrede ikke på en suveræn førsteplads med 1314 kegler. Men næsten traditionen tro gik det galt, da det blev finaletid. Her kom en skidt start med en serie på 143 til at koste dyrt, og Erik endte på femtepladsen efter semifinalen, sølle én kegle fra finalepladsen. Eriks skæbe har været hård i rankingstævnernes finaler på det seneste. Men det ændrer ikke ved de fremragende præstationer, han har leveret.

Tillykke til Stenhusets præmietagere i Odense.

Template Design Ext-joom.com