Rikke sejrede i sløjt ungdomsstævne i Rødovre

Der var meget langt mellem snapsene under KBUs ungdomsstævne i weekenden d. 24.-25. januar i Rødovre. Dermed ikke sagt, at det var en dårlig tur, for Stenhusets spillere er heldigvis fantastisk gode til at hygge sig i hinandens selskab, når vi er på stævneture, men resultatmæssigt var der ikke meget at råbe hurra for.

I indledende runde scorede Rikke N. Johansen 1040 kegler, hvilket ikke alene rakte til en suveræn førsteplads i puslingerækken - det rakte såmånd også til at være det næstbedste resultat blandt Stenhuset 15 deltagende spillere. Hun blev kun overgået af storesøster Stine N. Johansen, som med 1056 spillede sig til finalen i juniorernes pigerække (som nummer 1). I den indledende række (med handicap) blev det dog ikke til en præmieplacering.

I juniorernes drengerække blev Kim Knudesen den bedst placerede spiller fra Stenhuset på 12. pladsen, mens vi hos ynglingene skulle helt ned på 28. pladsen for at finde den bedste Stenhuset spiller, som var Bjørn med 1011. Hos pigerne (ynglinge) slap Heidi i finalen, idet 1045 rakte til en femteplads. Rækken blev vundet på 1087.

I finalerne spilledes der 5 cuts hos puslingene og 7 cuts i de øvrige rækker. Det betyder, at alle de 6/8 kvalificerede spiller spiller en serie, hvorefter den laveste score udgår. Herefter spilles en ny serie, hvorefter den laveste udgår o.s.v. Rikke N. Johansen gik hele vejen i puslingenes finale, og var på intet tidspunkt i nærheden af at udgå. Serieforløbet: 174, 190, 164, 211 og 203 vidner om Rikkes meget store potentiale i øjeblikket. Stort tillykke med sejren!!!

Stine N. Johansen nåede hele vejen til syvende og sidste cut, men det holdt hårdt. Allerede i 1. cut var hun tæt på at lade livet med en serie på 129, men to spillerede præsterede serier på 128 og 126, og dermed var Stine reddet. I de efterfølgende serier spillede Stine fornuftigt og så modstanderne falde fra én for én. Men i allersidste kamp måtte hun bøje sig for Mette Andersen fra BK Viborg, der scorede 202 mod 155 til Stine. Dermed blev Stine nummer 2 hos junior piger, men fører fortsat Ungdoms-Ranking turneringen og er dermed p.t. Danmarks bedste juniorspiller (vurderet ud fra sæsonens hidtidige seks rankingstævner).

I ynglingerækken kørte det desværre ikke for Heidi, der måtte overgive sig på 3. cut. Dermed blev hun nummer 6 i yngligerækken.

Resultatlisten fra stævnet kan findes på www.kbu.dk.

Stenhuset retter tak til turens ledere, Bruno og Henriette, som melder om en rigtig god tur i Rødovre.

Template Design Ext-joom.com