Julie Bendsen kåret som ÅRETS UNGDOMSATLET i DBwF

Ved UDM i Odense d. 13. marts 2022 blev Stenhusets Julie Bendsen kåret som årets ungdomsatlet 2022 i Danmarks Bowling Forbund. Det blev hun på baggrund af denne indstilling:

Bowlingklubben Stenhuset indstiller hermed Julie Bendsen (300703-JUBE) til titlen som årets ungdomsatlet 2021/22
 
Julie har leveret storartede sportslige præstationer, selv i en tid, hvor corona har sat en stopper for langt de fleste stævner og mesterskaber.
 
Det mest bemærkelsesværdige var uden tvivl EYC (European Youth Championsships) i hollandske Tilburg. Her vandt hun EM sølv med det danske landshold og individuel bronze efter en fantastisk all-round præstation.
 
Julie har i denne sæson, trods sin unge alder, etableret sig som fast spiller på Stenhusets hold i dameligaen. Her var hun lørdag d. 5/3 med til at slå ny dansk rekord på 6 serier (AM), da Stenhuset slog Brasilia 40-8 med en holdscore på 7557. Julies personlige score i denne kamp var 1278. 
 
Julie har også adskillige medaljer ved både vestmesterskaberne såvel som UDM på CV'et, både som junior- og ynglingespiller.

Julie er meget bevidst om, at man i en idrætsforening skal yde for at man kan nyde. Hun er således med "på holdet", når der skal tjenes penge til klubkassen, bl.a. som medhjælper ved koncerter og arrangementer i Nordjylland.
 
Julie er en fremragende holdspiller, en fokuseret individuel spiller og smilende, engageret klubkammerat.

Af disse årsager mener vi i Stenhusets bestyrelse, at Julie Bendsen vil være en værdig modtager af titlen som årets ungdomsatlet 2021/22.
 
På bestyrelsens vegne
Per Høberg
Ungdomsleder

Template Design Ext-joom.com