Medaljer til ungdomsspillerne ved vestmesterskabet

I den forgangne weekend blev vestmesterskaberne (de jysk-fynske mesterskaber) for ungdom spillet i Løvvang Bowling Center. Det blev en rigtig god oplevelse for Stenhusets ungdomsspillere. 

Julie Bendsen (ynglinge) blev individuel jysk/fynsk mester efter finalesejr på 214-167 over Laura Laugesen fra Horsens. Julie havde i indledende runde scoret 1057 og 522 i kvartfinalen. Stort tillykke til Julie med guldet, og i øvrigt også med guldet i double, som hun vandt sammen med Cecilie Dam fra Trekanten, Kolding.

Hos puslingene vandt Lukas Erik Nielsen og Peter Bang Severinsen en flot bronzemedalje i double :-) Begge drenge var også med i den individuelle kvartfinale, hvor de sluttede som nummer 5 og 6.

Hos juniorerne vandt Mia Severinsen og Line Møller Christensen ligeledes bronze i double. I den individuelle kvartfinale scorede hun 406 og sluttede som nummer 6.

Endelig vandt Lasse Kristiansen en sølvmedalje i double (ynglinge) sammen med Tjalfe Garval fra Horsens. Lasse kvalificerede sig også til den individuelle kvartfinale, hvor han med 501 desværre sluttede på den samlede femteplads, lige udenfor finalefeltet.

STORT TILLYKKE MED ALLE MEDALJERNE

Template Design Ext-joom.com