Medaljeregn til Stenhuset ved JM ungdom

De jyske ungdomsmesterskaber for mikropuslinge, puslinge, juniorer og ynglinge blev i weekenden d. 30.-31. januar 2016 afviklet i Løvvang Bowling Center. Mesterskabet resulterede i mange flotte medaljer til Stenhusets ungdomsspillere. Der blev konkurreret i to forskellige discipliner: individuelt og double.

Lad os lægge ud med mesterskaberne i double, som blev afgjort lørdag i forbindelse med de indledende runder.

I rækken for mikropuslinge sikrede Loke Houbo Christensen sig en femteplads.

I puslingerækken var der GULD til Stenhuset i drengerækken, da Benjamin W. Nørgaard Jensen satte al modstand til vægs sammen med sin makker Nicklas Draaby fra Trekanten. Benjamin scorede flotte 836 kegler på 6 serier og var dermed stævnets bedste puslingespiller.

I juniorrækken sikrede Maria Jul Jensen og Camilla Tranum sig en flot sølvmedalje hos pigerne. De to piger scorede 1935 og sluttede dermed 6 kegler foran et par fra Kolding/Herning, der fik bronze.

I ynglingerækken førte Stenhuset sig rigtig frem i pigerækken. Christine Hansen og Mika Guldbæk blev suveræne jyske mestre med 2236 kegler. Emma K.M. Jensen vandt sølv sammen med Camilla Puk Jensen fra HUK 96. Emma scorede 1070.
Også i drengerækken var der flotte Stenhuset-resultater at glæde sig over. Stefan Schou Larsen og Jeppe Jakobsen sikrede sig en fjerdeplads, mens Jeremy A. Christensen vandt sølv sammen med Patrik J. Sørensen fra LBC (2194).

Følgende spillere kvalificerede sig til søndagens individuelle finaler:
Puslinge drenge: Benjamin W.N. Nielsen (1) (836)
Junior piger: Camilla C. Tranum (3) (1012)
Ynglinge piger: Mika Guldbæk (1) (1187), Emma K.M. Jensen (2) (1070), Christine Hansen (3) (1049)
Ynglinge drenge: Jeppe Jakobsen (5) (1070), Jeremy Christensen (7) (1046)

I søndagens finaler fortsatte Stenhusets ungdomsspillere med at imponere. Her er en oversigt over rækkerne:

Puslinge drenge
Benjamin måtte i kvartfinalen overgive førstepladsen til Lasse Kristiansen fra HIK Bowling, men han holdt fast i andenpladsen. I semifinalen skulle Benjamin op imod Jannik R. Madsen fra Silkeborg Bowling Team, og her vandt Benjamin knebent med 268-264. Til gengæld var uheldet ude i finalen, hvor Benjamin vandt første serie mod sønderjyske Simon med 142-121, men tabte anden serie 125-147. Dermed tabte Benjamin desværre samlet med 267-268. ØV!

Junior piger
Camilla Tranum tabte desværre semifinalen til Laura Laugesen fra Stars and Strikes med 284-355. Dermed vandt Camilla bronze.

Ynglinge piger
Mika Guldbæk spillede semifinale mod Susanne Ravn fra HIK - en kamp, som Mika vandt 379-371. I den anden semifinale besejrede Emma Christine med 392-360. I finalen trak Emma det længste strå og besejrede Mika med samlet 394-365. Dermed vandt Emma guld, Mika sølv og Christine bronze. Sådan piger!

Ynglinge drenge
Jeremy slap desværre ikke gennem nåleøjet i kvartfinalen, men det gjorde Jeppe. Og i finalen klarede han det strålende. I semifinalen vandt Jeppe den første serie mod Patrik J Sørensen med 230-190, og så gjorde det ikke noget, at han tabte 179-183 i anden serie. En sikker finaleadgang var sikret. I finalen var modstanderen Tim Stampe fra Trekanten, og her vandt Jeppe 198-182 og 237-180. Sådan. GULD til Jeppe.

Status for Stenhuset: 7 medaljer i double og 7 individuelle medaljer. SÅDAN!