Morten Jacobsen modtager SAM pokalen

I forbindelse med årets Aalborg Cup i Løvvang Bowling Center modtog Stenhusets tidl. seniorleder, Morten Jacobsen, en fornem hæder i form af SAM pokalen. Pokalen har navn efter sportsjournalist og bowler Eivind Samuelsen, hvis virke for bowlingsporten i Aalborg aldrig vil blive glemt. 

Morten modtog som begrundelse for tildelingen af pokalen bl.a. følgende ord:

"Morten Jacobsen er en ildsjæl, der elsker sin sport. Han er på ingen måde bleg for at gøre en indsats for andre. I de senere år har Morten engageret sig i sportens udvikling på lokalt plan og har i den forbindelse engageret sig i alt fra ungdomsspillere til seniorer.

Morten har i perioden 2013-2015 varetaget posten som seniorleder i Stenhuset. Det er en post, der ofte er ”øretævernes holdeplads”, og hans tid som seniorleder var turbulent, bl.a. pga. stor konkurrence om pladserne på alle klubbens hold. Morten forsøgte efter bedste evne at løse sin opgave til alles tilfredshed. Det gjorde han samvittighedsfuldt og ærligt. 

I flere sæsoner har Morten endvidere virket som træner i Stenhusets ungdomsafdeling. Her har han ugentligt trænet en gruppe ungdomsspillere, der har været glade for at have Morten som træner.

Morten har også kastet sig ind i det kommunale projekt ”Sport55+”. Her har han stillet sig frivilligt til rådighed som bowlingtræner, og konceptet har været en stor succes. I 2014/15 kom der hver gang flere end 10 seniorer, som gerne ville spille bowling. Morten formåede at skabe en rigtig god atmosfære, som gjorde, at deltagerne kom igen uge efter uge.

Morten stiller ofte op med sin hjælp i en lang række sammenhænge. Han er at finde i frontlinjen blandt de frivillige til Stenhusets aktiviteter ved karneval, til arrangementer i Gigantium, Triatlon og andre af Stenhusets indtægtsskabende aktiviteter.

 

Morten er også selv en ivrig bowler og har været fast mand på Stenhusets tophold i serie 1 i sæsonen 2014/15. Han er en ivrig holdbowler, samt en venlig og vellidt holdkammerat."

Der er grund til at være stolt over en sådan hæder og Stenhuset ønsker Morten hjerteligt tillykke med den fortjente pokal.

Template Design Ext-joom.com