Repræsentantskabsmøde i Aalborg Kredsen

Der har i aften været afholdt det årlige ordinære repræsentantskabsmøde i Aalborg kredsen.

Aalborg kredsen varetager de licensierede Aalborg klubbers fælles interesser. Bl.a. organiseres dommeropgaven af kredsen. Hvis du er interesseret i at blive dommer, kan du kontakte Lars Høberg, som kan fortælle mere om arbejdet som dommer i Løvvang.
 
Bestyrelsen har deltagelse af tre medlemmer fra Stenhuset, Lisbeth Nielsen der blev genvalgt som kasserer, Henriette N. Johansen der blev genvalgt som sekretær og som samtidigt myndigt dirigerede mødet, samt Lars Høberg der er ungdomsleder.
 
Kredsens økonomi blev drøftet. Efter en periode hvor indtægterne fra spilleautomaterne har været for nedadgående, er det kredsens bestyrelses vurdering, at niveauet stabiliseres omkring det nuværende niveau. Der forventes således stabilitet omkring den økonomiske situation og det nuværende aktivitetsniveau.
 
Under punktet eventuelt blev et notat udarbejdet af Stenhusets bestyrelse drøftet. Der var en grundig gennemgang, hvor de repræsenterede klubber gav opbakning til notatets indhold, og at der bliver arbejdet videre ved at tage notatets indhold op på det kommende repræsentantskabsmøde i Aalborg bowlinghal's fond af 16/3-1970, der afholdes mandag d. 31. marts.
 
Notatet kan du læse ved at trykke her. Hvis du har spørgsmål eller kommentarer til notatet og dets indhold, er du meget velkommen til at kontakte mig.

Template Design Ext-joom.com