Jydsk Bowling Unions repræsentantskabsmøde

Der er i dag afholdt repræsentantskabsmøde i Jydsk Bowling Union. Mødet blev afholdt i Viby. Stenhusets to ændringsforslag til Danmark Bowling Forbunds love blev fremmet.

Repræsentantskabsmødet var knap begyndt, før mødet blev suspenderet for at hædre de personer som var indstillet til at modtage Jydsk Bowling Unions hæderstegn.

Stenhuset havde indstillet Else K. Larsen til 25-års nål, og Karla Havn Eriksen, Chresten Møller Nielsen og Lars Høberg til sølvnål. Alle indstillinger blev imødekommet og Else, Karla og Chresten fik overrakt deres velfortjente hæderstegn. Lars Høberg var rejst til Finland til UEM, og får sit velfortjente hæderstegn overrakt på et senere tidspunkt.

Jeg er bare så stolt over at mine klubkammerater repræsenterer Stenhuset på så fornem måde.

Begge Stenhusets forslag til ændring af Danmarks Bowling Forbunds love fik tilslutning på mødet, og bliver dermed fremsat på det kommede repræsentantskabsmøde i Danmarks Bowling Forbund. De to forslag vedrører lempelse af beklædningsreglerne og afskaffelse af en bestemmelse om at der ikke godkendes snittællende stævner på samme terminer som der afholdes forbundsmesterskaber.

Jydsk Bowling Union fik på mødet ny formand. Niels K. Pedersen fra Frederikshavn blev nyvalgt til formand, og den hidtidige konstituerede formand Aksel Jensen fra Hjørring der efter eget ønske stoppede som formand, blev nyvalgt som ny næstformand. Else K. Larsen blev genvalgt som ungdomsleder.

Rammeforslaget til ny struktur for Dansk Bowling blev vedtaget som principbeslutning, og Jydsk Bowling Union støtter dermed at arbejdet med ny struktur fortsætter.

Template Design Ext-joom.com