Jydsk Bowling Unions repræsentantskabsmøde 2013

Der blev i dag i Viby ved Århus afholdt ordinært repræsentantskabsmøde i Jydsk Bowling Union. I mødet deltog fra Stenhuset som delegerede Ninna Larsen, Bastian E. Jensen og undertegnede, samt Svend Erik Larsen som seniorleder, Chresten Møller Nielsen som resultatformidler og Poul Erik Larsen som licensformand og ansvarlig for resultatformidling vedrørende stævner.

Beretningerne blev behandlet. Der var primært kommentarer og debat til formandens, seniorlederens og ungdomslederens beretning. Jeg roste at Unionen havde støttet Danmarks Bowling Forbund med likviditet sidste sommer, og påtalte den dårlige økonomiske styring der har medført et overskud på ca. 150.000 kr. i 2012, en afvigelse fra budgettet på ca. 125.000 kr. Jeg påtalte endvidere at man i budgetforslaget for 2013 forventer et nulresultat, til trods for at der alene er nye aktiviteter for 24.500 kr.

Regnskab og budget blev godkendt. Jeg foreslog at omkostningerne i bestyrelsens budgetforslag blev reduceret med 60.000 kr, men dette forslag blev forkastet. Dommerhonorar er ikke længere en del af JBU's regnskab, idet denne post (Turneringsansvarlig) er udgået af det vedtagne budget for 2013.

Der blev vedtaget ændringer til Jydsk Bowling Unions love som bl.a. indebærer at der fremover kan være spillende dommere til kampe under JBU regi, og at dommere fremover ikke behøver licens, men alene skal være medlem af en klub under JBU. Fremover regnes en spillerunde som en hel kalenderuge.

Under behandling af licenssatserne for 2014 foreslog jeg, i forlængelse af at der efter min opfattelse opkræves for meget ind i licens i forhold til behovet, og at egenkapitalen ultimo 2012 er 556.000 kr., at der fra Danmarks Bowling Forbund tilbagebetales lån med 51.000 kr. i 2013 og 96.000 kr. i 2014, samt at omkostninger til kopimaskinen på 47.600 (2012) ophører ved udgangen af 1. kvartal 2014, at licensen reduceres med 30 kr. for senior og halvdelen for ungdom og pensionister. Ungdomslederen for JBU Helle Sørensen foreslog at ungdomslicensen til JBU reduceres til 0 kr.

Der blev i forlængelse heraf vedtaget for 2014 at seniorlicensen reduceres med 30 kr., pensionister med 15 kr., ungsenior med 22,50 kr., og at ungdomslicensen til JBU er 0 kr.

Svend Erik Larsen modtog ikke genvalg som seniorleder, Chresten blev genvalgt som ansvarlig for resultatformidling Syd og Poul Erik Larsen blev genvalgt som licensformand og ansvarlig for resultatformidling vedrørende stævner.

Ny seniorleder er Nils Jensen, der snart afgår som leder af DM/DT-udvalget i Danmarks Bowling Forbund. Kasserer Leif Hansen modtog ikke genvalg som kasserer. Ny kasserer er den tidligere næstformand Hans Græsvig. Der blev ikke valgt nogen ny næstformand, ligesom der ikke blev valgt en suppleant til bestyrelsen.

Mødet blev afsluttet hurtigt. Allerede kl. 15 var mødet gennemført.

Template Design Ext-joom.com