Ekstraordinært repræsentantskabsmøde i Danmarks Bowling Forbund

Der blev lørdag eftermiddag afholdt ekstraordinært repræsentantskabsmøde i Danmarks Bowling Forbund. Det er så vidt vides første gang, at der har været afholdt et ekstraordinært repræsentantskabsmøde i Danmarks Bowling Forbund.

Jeg deltog som repræsentant for Stenhuset i mødet.

Baggrunden er at Forbundets bestyrelse havde fundet det nødvendigt, som følge af at to bestyrelsesmedlemmer tidligere på efteråret trak sig fra deres poster.

Mødets hovedformål var at få valgt nye bestyrelsesmedlemmer.

Der var til mødet, der blev holdt i lokaler ved Fredericia Idrætscenter, mødt repræsentanter fra 79 klubber, pænt over de 25% der var betingelsen for at være beslutningsdygtige.

Bestyrelsen indstillede den hidtidige suppleant til bestyrelsen Torben V. Andersen til posten som næstformand, og han blev valgt uden modkandidater.

Bestyrelsen indstillede Jette Bergendorff til den ledige post som bestyrelsesmedlem, og hun blev valgt uden modkandidater.

Bestyrelsen indstillede Henning Salling til posten som suppleant til bestyrelsen, og han blev valgt uden modkandidater.

Henning Salling kunne som følge af valget ikke fortsætte på posten som formand for diciplinærudvalget, og bestyrelsen meddelte at man har udpeget det hidtidige medlem af diciplinærudvalget Henrik Andersen som ny udvalgsformand.

Der er den specielle situation for suppleanten, at som følge af at bestyrelsesmedlem Dennis Blomholt har sygeorlov, indtræder Henning Salling direkte i bestyrelsen, indtil sygeorloven ophører.

For alle valgene gælder at valgperioden er frem til det næste ordinære repræsentantskabsmøde der afholdes i maj måned 2013.

Stenhuset ønsker alle tillykke med valget, samt held og lykke med arbejdet.

Inden valgene gennemgik Forbundsformand Per Henriksen den økonomiske situation, status på igangværende projekter, plan for resten af året og tanker omkring de kommende år.

Danmarks Bowling Forbund forventes at få et regnskabsmæssigt underskud i 2012 på knap 3 mio. kr. Det skal dog bemærkes at største delen af dette beløb skyldes ekstraordinære omkostninger som følge af ændrede regnskabsprincipper og ekstraordinære afskrivninger.

Den økonomiske situation er meget presset, og likviditeten holdes kun sammen som følge af et lån hos DIF, samt en kredit hos Forbundets bankforbindelse Sydbank (der har overtaget den fra Forbundets hidtidige bankforbindelse Tønder Bank).

Der vil en af de nærmeste dage blive adgang til at se det materiale som blev præsenteret på mødet. Materialet bliver offentliggjort på bowlingsport.dk

Template Design Ext-joom.com