Klubmestrene er fundet

Onsdag d. 31. august var Løvvang Bowling Center fyldt med hvide trøjer, da Stenhuset afviklede sit årlige klubmesterskab. Der blev spillet i rækkerne damer, herrer, drenge, piger og puslinge - og der blev gået til stålet fra første kugle. Som noget nyt spillede vi 5 serier EU med top-4 adgang til semifinalerne. Derudover var der masser af handicappræmier at spille om.

I herrerækken var der en del overraskelser undervejs. Jacob M. Mikkelsen, der netop er rykket op fra ungdomsafdelinge, viste sit store talent, da han efter indledende runde lå på førstepladsen med 211 i snit. Jacob vandt dermed også herrernes handicaprække. Lige i hælene på Jacob fandt vi klubbens formand Lars Møller Jensen, der også præsterede over 200 i snit, hvillket nok imponerede en del medlemmer. På de sidste to semifinalepladser fandt vi Per Dennis og Jan P - sidstnævnte sneg sig med i semifinalen med en margin på 3 kegler. I semifinalen stod det hurtigt klart, at Jacob ville snuppe den ene finaleplads, men der var dødt løb mellem Lars og Jan om den sidste plads. Da Jan lukkede med en stribe satte han pres på formanden, der skulle præstere en spare i 10. rude, hvilket mislykkedes. Dermed stod finalen mellem Jan og Jacob, og den blev ganske spændende. Det endte med, at Jacob måtte bøje sig for rutinen, og Jan kunne kalde sig klubmester for første gang siden 2002. Stort tillykke med det!

Præcis som i herrerækken var der i damerækken flere spillere, der havde problemer med den nye olieprofil på banerne. Dorthe førte rækken efter indledende runde, og Stine fik overvundet en svag start og spillet sig ind på 2. pladsen. Ketty snuppede tredjepladsen, mens Randi lige akkurat fik kæmpet sig ind på fjerdepladsen. I semifinalen var Randi suveræn og snuppede den ene finaleplads, og mod slutningen af serien stod det klart, at Stine ville snuppe den anden. Dorthe, der har døjet med sygdom hele ugen og stadig havde feber, virkede nærmest lettet over ikke at skulle spille mere :-) Så var der lagt op til en spændende finale mellem Randi og Stine. Sidstnævnte lagde ud med en 6-dækker, og dette kunne Randi ikke svare igen på. Det endte med en suveræn sejr til Stine, der dermed vandt klubmesterskabet præcis 20 år efter, at hendes mor (Henriette) vandt pokalen i 1992.

I drengerækken var Erik Kalmar Møller Jensen suveræn på førstepladsen efter indledende runde, bl.a. efter en enkelt serie over 250. De øvrige semifinalepladser gik til Kim Knudsen, der er tilbage efter et års skadespause, samt Jeremy og Daniel. I semifinalen fik Erik store problemer, og efter en split i 10. rude måtte han sande, at semifinalen blev endestationen i denne omgang. Jeremy og Kim gik videre til finalen, hvor Kim viste sin store styrke og rutine. Dermed vandt han klubmesterskabet 2011 i flot stil.

Hos pigerne var der masser af spænding og gode oplevelser. I finalen spillede Line Dreyer, Rikke, Emma og Charlotte. I dette selskab er det helt klart Rikke, der har stået i flest finaler gennem tiderne, men hun var faktisk tæt på at få store problemer. Line åbnede serien med en tripple og opnåede et rigtig flot resultat. Det var dog lige præcis ikke nok til at vinde over Emma og Rikke, der havde handicap med i kraft af deres placeringer i indledende runde. I finalen gjorde Emma en rigtig flot figur og endte med at vinde sit første klubmesterskab for piger. Stort tillykke med det!

Endelig var der også stor spænding i puslingerækken. I semifinalen præsterede Kira, der spillede sit første bowlingstævne overhovedet, at lave 4 strikes i træk, og dermed sikrede hun sig adgang til finalen sammen med Mika Guldbæk. Og dette selvom de to andre deltagere i semifinalen, Maria og Camilla, også spillede en rigtig fin serie (Maria lavede f.eks. en doublestrike). I finalen var det Mika, der trak det længste strå, og dermed kan hun kalde sig klubmester for puslinge 2011.

Under det efterfølgende sociale arrangement uddeltes Stenhusets tradtionsrige ungdomspokaler:

  • Puslingepokalen gik til Mika Guldbæk. I begrundelsen blev der bl.a. lagt vægt på mange flotte placeringer, ihærdig træning og ekstraordinære resultater for en kun 11-årig spiller.
  • Fiduspokalen gik til Jeremy A. Christensen, som igennem sæsonen havde samlet flest kamppoint, bl.a. fordi han flere gange i sidste sæson var topscorer på 2. holdet i Jylland/Fyn serien.
  • Ærespokalen gik til Erik Kalmar Møller Jensen, bl.a. i kraft af imponerende fremgang, positivt væsen og altid stor hjælpsomhed ved karneval, julestævne, souvenirbod m.v.

Stenhuset ønsker stort tillykke til alle pokalvindere, klubmestre og præmietagere. Tak for et rigtig godt klubmesterskab!

Template Design Ext-joom.com