Fritidsdragt og t-shirt

De medlemmer som har bestilt tøj i første runde og som ikke fik det udleveret i forbindelse med hytteturen kan afhente tøjet hos mig, eller få det udleveret efter nærmere aftale til sommertræning eller et af klubbens arrangementer i løbet af sommeren. Jeg kan kontaktes på telefon 98 19 17 19 eller Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Der kommer en ny efterbestillingsrunde med deadline søndag d. 31. juli. Der er allerede afgivet bestillinger i forbindelse med hytteturen. Yderligere bestillinger skal afgives direkte til Sascha som har en bestillingsliste, eller kan sendes til mig på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Der er mulighed for at få trykt eget navn på tøjet. Hvis du ønsker det på tøj som ikke er produceret, kan du angive at du ønsker det, sammen med bestillingen. For tøj som er produceret, er det nemmeste for alle parter at du medbringer tøjet i Sportsmann i Slotsgade, hvor det er købt. Prisen for tryk af navn er 20 kr.

 

Template Design Ext-joom.com