Information fra EnergiNord om foreningsel

Energi Nord og Stenhuset indleder samarbejde
Nu kan du støtte Stenhuset, hver gang du tænder for kontakten. Stenhuset har indgået et samarbejde med Energi Nord, som betyder, at de giver Stenhuset 2 øre pr. kilowatttime strøm du bruger. Alt, du skal gøre, er at tilmelde dig ForeningsEl hos Energi Nord og bruge strøm som du plejer, så støtter du Stenhuset døgnet rundt, hver dag, hele året.

Mange bække små
Alle skal bruge strøm, hvorfor ikke kombinere det med at støtte en rigtig god sag.

Stenhuset har indgået et samarbejde med Energi Nord, som betyder, at de giver Stenhuset 2 øre pr. kilowatttime strøm du bruger. Alt, du skal gøre, er at tilmelde dig ForeningsEl hos Energi Nord og bruge strøm som du plejer, så støtter du Stenhuset døgnet rundt, hver dag, hele året, hver gang du tænder for kontakten.

Alle kan støtte Stenhuset via ForeningsEl, også selv om du ikke er medlem. Dette gælder også hvis du er eksisterende kunde hos Energi Nord. Skifter du til ForeningsEl, og er du ny kunde hos Energi Nord, får Stenhuset en ekstra bonus for hvert år, du er kunde hos Energi Nord.

Konkurrencedygtig pris!
Energi Nord har flere gange bevist, at de er blandt de billigste elselskaber i Danmark. ForeningsEl er baseret på deres produkt SpotPris, som er en variabel pris, der fastsættes måned for måned. Energi Nords erfaringer i både 2007, 2008 og 2009 har været, at SpotPris giver en slutpris, der er flere øre billigere. Hvis du ønsker det, har du mulighed for at følge prisudviklingen på Energi Nords hjemmeside eller ved at tilmelde dig deres månedlige nyhedsmail.

Sådan skifter du til ForeningsEl
Energi Nord har oprettet en helt unik tilmeldingsside til Stenhuset. Adressen er www.energinord.dk/stenhuset. Ønsker du at skifte til ForeningsEl, skal du blot udfylde tilmeldingssiden med dine kontaktoplysninger, så klarer Energi Nord resten for dig. Vil du gerne vide mere om ForeningsEl, inden du beslutter dig, kan du ringe til deres kundeservice på telefon 9936 9875. Her hjælper de også gerne med at tilmelde dig.

Yderligere informationer:  Ofte stillede spørgsmål vedrørende ForeningsEL - Historiske priser

Template Design Ext-joom.com