Lars vandt julestævne i Randers

I perioden 26. - 30. December afviklede "Master Bowl" i Randers, for første gang et julestævne, efter en STOR ombygning og forbedring af hallen. Generel ombygning, renovering af baner, ny oliemaskine, samt mange andre ting gjorde at Randers kunne afvikle et rigtig godt stævne, under proffessionelle forhold. Stor ros til Master Bowl for deres afvikling, og et stort tillykke med en flot ombygning af hallen...

Selve spillet foregik som No Tap 9 med handicap over 3 serier EU. Randi Christensen, Karina Kristensen og Lars Høberg repræsenterede Stenhuset under dette stævne. Alle 3 spillede onsdag d. 30-12.
Inden sidste dagen på stævnet blev skudt i gang, førte BK Skive's René Sejling med imponerende 876. Oprindeligt havde både Randi og Lars booket starter kl 11, 12 og 13. Efter disse 3 starter var ingen af dem dog at finde i top 10. Et sidste øjebliks afbud, gjorde at der kom en åben plads i den efterfølgende start, som Lars med det samme meldte sig til. Her begyndte det store eventyr. 36 slag i træk i lommen, gav 27 rene strikes og 9 10'er kegler, og dermed en total score på perfekte 900. Dermed overhalede Lars alle andre og indtog førstepladsen, som også holdte hele vejen hjem. Lars kunne hermed indkassere hovedpræmien på kr. 5.000,00, og blev altså vinder af julestævnet i Randers.

Karina gjorde sig også flot bemærket, og præsterede en start på 860 kegler incl. handicap, som dog desværre "kun" rakte til en samlet 6. plads. Men i alt et rigtig flot resultat.
Bedste resultat for Randi var på 701 incl. handicap, som rakte til en 49. plads.

Jeg vil endnu engang benytte lejligheden til at takke Master Bowl for et flot afviklet stævne. De fordomme man måtte have om Randers, efter tidligere kampe i 1. division damer, kan godt pakkes i en kasse og stilles væk. Der er virkelig kommet styr på sagerne...

Til slut vil jeg benytte lejligheden til at ønske alle et rigtig godt nytår.

Template Design Ext-joom.com