Repræsentantskabsmøde i Aalborg Kredsen

Der har i aften været afholdt det årlige ordinære repræsentantskabsmøde i Aalborg kredsen.

Aalborg kredsen varetager de licensierede Aalborg klubbers fælles interesser. Bl.a. organiseres dommeropgaven af kredsen, Kredsen organiserer ungdomsturneringen SAM's ungdomstræf, administrerer SAM's ungdomspris og som noget nyt arrangerer påskestævnet "Løvvang Easter Challenge".

Bestyrelsen har deltagelse af tre medlemmer fra Stenhuset, Lisbeth Nielsen der er kasserer, Henriette N. Johansen der er sekretær og som samtidigt myndigt dirigerede mødet, samt Lars Høberg der blev genvalgt som ungdomsleder.

Kredsens økonomi blev drøftet. Indtægterne fra spilleautomaterne er desværre igen for nedadgående. Kredsens bestyrelse følger udviklingen tæt. Tab på værdipapirer blev drøftet.

Seniorlederen opfordrede klubbernes medlemmer til at deltage i dommerkursus der afholdes torsdag d. 26. marts i Brønderslev.

Kredsen opfordrede til deltagelse i "Løvvang Easter Challenge", som er et snittællende handicapstævne med en førstepræmie på 14.000 kr. Der spilles 4 serier AM. Der afvikles finaler med 16 deltagere som alle vinder præmie. Se mere på stævnets hjemmeside.

Template Design Ext-joom.com