Jydsk Bowling Unions repræsentantskabsmøde

Der blev i dag i Viby ved Århus afholdt ordinært repræsentantskabsmøde i Jydsk Bowling Union. Mødet blev indledt med et minuts stilhed til minde om Else K. Larsen.

JBU's formand kunne berette at den påtænkte strukturreform i dansk bowling, sandsynligvis ikke når at blive færdig til at kunne vedtages i 2010 som forventet. DBwF's formand supplerede med at der er mange følelser forbundet med ændringer i strukturen, hvilket indebærer at arbejdet tager længere tid end forventet.

JBU's formand argumenterede for behovet for at der ansættes yderligere en breddekonsulent i Danmarks Bowling Forbund, idet den nuværende breddekonsulent har flere opgaver end arbejdstiden rækker til.

En ny spilleform for landspokalturneringen blev præsenteret, hvor der ikke længere spilles runder, men på hjemmeholdets bane, og hvor lavest rangerende hold har forrang til hjemmebane. Forslaget havde stor tilslutning ved en vejledende afstemning.

JBU's seniorleder berettede at medlemstallet fortsat er i tilbagegang, og pegede på at frafaldet bl.a. skyldes at klubberne har svært ved at tage imod nye medlemmer, og få dem godt integreret i klubben. Der er forhåbninger om at breddekonsulenterne kan rådgive om praktiske metoder for klubberne, til bedre at fastholde medlemmer.

Karla fik ros for arbejdet med JBU-info og arbejdet med den nye hjemmeside.

Det blev oplyst at der er indgivet en protest mod afviklingen af det jyske seniormesterskab. Protesten er til behandling i JBU's disciplinærudvalg, og afgøres efterfølgende af JBU's bestyrelse.

Der blev vedtaget et afsnit til JBU's love om klubfusion og klubophør.

Der blev vedtaget et forslag om at disciplinærudvalgets afgørelser anonymiseret skal offentliggøres på JBU's hjemmeside.

Der blev vedtaget et afsnit til JBU's love om en dommer skal være tilknyttet i forbindelse med turneringskampe, stævner og mesterskaber.

Et forslag fremsat af JBU's bestyrelse med krav om ensartet banebehandling, blev diskuteret. Der blev fremført så betydelige problemstillinger i relation til forslaget, at forslagsstilleren trak det tilbage.

Det var ikke muligt at finde en kandidat til posten som næstformand. Der opstod dog den pudsige situation at der blev valgt en suppleant, hvorfor denne formodenligt indtræder i næstformandsposten.

Poul Erik Larsen stoppede som formand for Licens og registreringsudvalget, samt formand for resultatformidlingsudvalget. Det blev oplyst at opgaven med administration af licens overgår til forbundskontoret.

Karla Havn Eriksen og Chresten Møller Nielsen blev genvalgt til posterne som henholdvis medieformand og ansvarlig for resultatformidling Syd.

Template Design Ext-joom.com