Dødsfald

Det er med stor sorg, at Bowlingklubben Stenhuset fredag d. 30. januar 2009 har modtaget meddelelse om, at vort mange årige medlem Else K. Larsen pludseligt er død.

Else havde et bankende hjerte for bowlingsporten og har gennem årene været aktiv spiller såvel som leder for ungdommen på stort set alle niveauer. Til det sidste var Else et særdeles aktivt medlem af Stenhusets ungdomsudvalg, ligesom hun med stor dygtighed og virkelyst bestred posten som ungdomsleder i Jydsk Bowling Union og medlem af ungdomsudvalget i Danmarks Bowling Forbund.

Else var afholdt og respekteret blandt bowlingvenner, både i Stenhuset såvel som i hele bowlingdanmark. Hendes væremåde, hendes kærlighed til sporten og til sine medmennesker og hendes store, uegennyttige engagement i dansk ungdomsbowling vil blive savnet.

I Stenhuset vil vi til evig tid huske Else K. Larsen med stolthed og glæde over alt det, hun igennem årtier har betydet for vores klub. Dette lader sig næppe udtrykke med ord. Vore varme tanker går til Elses mand Birger og den øvrige familie, der nu skal leve med et stort savn.

Æret være Else K. Larsens minde.

Template Design Ext-joom.com