Klubmestrene 2020 er fundet

Stenhusets klubmesterskab måtte i foråret, som så mange andre arrangementet, udsættes pga COVID-19. I dag blev mesterskabet så afviklet i Løvvang Bowling Center. Der var desværre "kun" 26 spillere til start, men mange havde andre gøremål og datoen blev meldt ud med relativt kort varsel. Det positive var, at vi inkl. tilskuere kunne holde os under det aktuelle forsamlingsforbud på 50 personer.

Klubmesterskaberne blev afgjort som følger:

UNGDOM: Lasse, Mayan og Line dystede mod hinanden. I første serie var Lasse suveræn med en serie over 200, mens Line sneg sig foran Mayan med godt solidt spil. I finalen var Line skarpest og vandt 154-146. Dermed er Line Møller Christensen klubmester for ungdom i 2020 og får den fine gamle vandrekegle fra 1970'erne til ejendom i ét år.

DAMER: Ruth og Carina trak de korteste strå i semifinalen. I en velspillet finale vandt Maria med 203-185 over Randi, og kan dermed kalde sig klubmester. Stort tillykke!

HERRER: Gabi og Alex måtte se sig slået af Anders og Kløjer i semifinalen. Finalen blev meget tæt, men Anders vandt sit første klubmesterskab efter sejr på 195-184. Tillykke med det.

Der blev uddelt:
GULDMEDALJER til herrernes 1. hold i 1. division vest
GULDMEDALJER til herrernes 2. hold i 2. division nord
GULDMEDALJER til ungdommens 1. hold i pulje A

SØLVMEDALJER til damernes 2. hold i pulje 1

BRONZEMEDALJER til ligadamerne 
BRONZEMEDALJER til ungdommens 2. hold i pulje A

Ungdommens fiduspokal (flest point i kampe) tilfaldt Lasse Kristiansen med et snit på 3,6 (!)
Ungdommens puslingepokal blev tildelt Peter Severinsen, som dog ikke var til stede.
Ungdommens ærespokal blev tildelt Lasse Kristiansen for god sportslig udvikling, godt humør, godt kammeratskab og meget mere.

Tak til alle deltagere og tilskuere for et godt klubmesterskab. 

Template Design Ext-joom.com