Stor succes ved DM Trio i Løvvang

I weekenden 4. - 5. marts blev DM Trio 2017 afviklet i Løvvang Bowling Center.

Mange spillere fra klubben viste trøjen frem, og navnligt hos damerne, blev det er stor succes.
Efter indledende runde var hele 5 spillere fra Stenhuset videre. Maria og Lone spillede en super indledende runde med deres makker, Maria Nilsen fra Stars and Strikes Horsens. Med en total score på 3525 indtog de 3 damer 1. pladsen !
Også Mika og Randi var fint spillende sammen med deres makker, Mie Agerbo fra Trekanten. Med en score på 3426 lå de således på 3. pladsen.
På 4. pladsen fandt vi Christine Hansen, som spillede sammen med Caitlin Dicay (Enghaven) og Rikke Agerbo (RBK 90).
Dermed skulle placeringerne forsvares i yderligere 6 serier i kvartfinalen, da det netop er top 4, som kvalificerer sig til semifinalerne.

Efter de 6 seriers kvartfinale blev der byttet lidt på pladserne, men ikke ændret ved det faktum, at alle vore 5 spillere fortsat var at finde i top 4 og dermed i semifinalerne.
Christine videre som nummer 1, Mika og Randi videre som nummer 2, mens Lone og Maria indtog 3. pladsen.

I semifinalen mødes nummer 1 mod nummer 4 og nummer 2 mod nummer 3. Dermed skulle Maria og Lone op mod Mika og Randi. Det var hele vejen igennem serien rigtig spændende, og lå konstant indenfor 10 kegler. I 9. rude kom afgørelsen dog, da alle på Lone og Marias trio åbnede ruden, mens der blev lukket af hos Mika og Randi. Serien endte 603 - 545.
Christine var i den anden semifinale oppe imod forhåndsfavoritterne Anja G. Jensen, Mai G. Jensen og Maria Stampe (alle landsholdsspillere). Kampen blev desværre aldrig rigtig tæt og blev tabt med 519 - 629. Christine, Lone og Maria vandt dermed bronze

Nu var det tid til guldfinalen. Randi stod for 5. år i træk i denne finale !
Mika, Randi og Mie fik en rigtig god start, og var efter 3. rude allerede foran med 80 kegler. Resten af serien blev der taget og givet lidt. Inden 9. rude var forspringet på 60 kegler, og kampen blev aldrig bragt i større fare. Dermed kunne Mika og Randi få hængt det fineste metal om halsen, sammen med den prestigefyldte DIF medaljer, som bevidner om et dansk mesterskab.

KÆMPE STORT TILLYKKE MED MEDALJERNE !

guld damertrio 300x200     Trio17 bronze1     Trio17 bronze2


Hos herrerne var der desværre ingen medaljer. Erik, Torben og Lars fik lige præcis sneget sig med i kvartfinalen som nummer 12. Efter de 6 serier i kvartfinalen endte de 3 herrer som nummer 9.

Komplette resultater kan findes her

 

Template Design Ext-joom.com