Repræsentantskabsmøde i Aalborg Kredsen

Der er i går aftes afholdt repræsentantskabsmøde i Aalborg Kredsen. Der var mødt repræsentanter fra klubberne: Five O’Clock, Strike, BKC Aalborg, LBC og Stenhuset. Fraværende klubber var The Gunners, Nordkraft, Danish Prime og Break Out. Som gæst deltog Lars C. Jensen der er formand for Aalborg Bowlinghals Fond af 16. marts 1970.

Lars Høberg blev valgt til mødets dirigent.

Bestyrelsens beretning fokuserede på to hovedemner: Lokal turnering arrangeret af Aalborg kredsen og tilbagegang for SAMs ungdomstræf. Aalborg Kredsens bestyrelse vil arbejde videre med et oplæg til en lokalturnering for kredsens klubber for den kommende sæson. En lokalturnering vil give mulighed for lavere kamppriser, en indtægtskilde for kredsen, samt eliminere kørselsudgifter til udekampe.

Regnskab og budget blev godkendt. Der blev vedtaget ændring af vedtægterne, som følge af ændringerne i bowlingorganisationerne. I tilfælde af Aalborg kredsens opløsning tilfalder formuen medlemsklubberne med lige store andele.

Kasserer Lisbeth Bang, bestyrelsesmedlem Bastian E. Jensen og bestyrelsesmedlem Svend Erik Larsen blev genvalgt. Helge Larsen og Michael G. Hansen blev genvalgt som revisorer. Torben Andersen blev genvalgt som revisorsuppleant.

Template Design Ext-joom.com