Sølv og bronze til Stenhuset ved JM mix

Bowl'n Fun Viby lagde baner til JM mix for seniorer i weekenden d. 24.-25. oktober 2015, og dette mesterskab blev en tyk understregning af, at man skal vænne sig til at se Stenhusets trøjer i finalespillet ved de store mesterskaber. Flere af Stenhusets spillere leverede nemlíg en sublim præstation og det var snublende tæt på en ren Stenhuset-finale i mesterskabet.

I indledende runde lagde Erik K. M. Jensen og Lone T. Thomsen sig på en suveræn førsteplads (90 kegler foran nærmeste forfølgere). Erik scorede 1437 og Lone nåede 1266. Også Lars Høberg og Randi B. Christensen spillede en fremragende indledende runde. Lars blev med 1458 stævnets bedste spiller, og Randi scorede 1151. Dermed lagde Lars og Randi sig på tredjepladsen, ganske få kegler efter nummer 2. Således var både Lone/Erik og Lars/Randi kvalificeret til kvartfinalen (top 12) og havde gode mulighed for at nå semifinalen. Endvidere fik de lov til at drage afsted mod Aarhus tidligt søndag morgen efter lørdagens klubfest.

I semifinalen skulle Erik/Lone op imod Michael Bai Ernst (LBC) og Pernille Rasmussen (Stars & Strikes). Det blev en fortjent og suveræn sejr til Erik og Lone med 464-345. Erik spillede suverænt med 257.

I den anden semifinalen var Lars og Randi ude i en sand gyser mod Morten Nielsen og Nadia G. Jepsen fra Trekanten-KIF. På trods af serier på 220 og 212 måtte Lars og Randi se sig slået, især i kraft af en stærkt spillende Morten Nielsen (265). Nederlaget blev 432-436. ØV! Dermed fik Lars og Randi bronze.

I finalen skulle Erik og Lone så forsøge at overvinde Morten og Nadia fra Kolding. Erik leverede en fin serie på 217, men Lone løb desværre ind i weekendens laveste serie. Dermed tabte Erik og Lone desværre 378-414 :-( Ganske vist fik Erik og Lone hængt en skinnende sølvmedalje om halsen, og de kan være meget stolte af en flot præstation i weekendens mesterskab - men det er alligevel bittert, at det ikke lykkedes at fastholde den førsteplads, som de vitterlig havde spillet sig til gennem hele weekenden.

Template Design Ext-joom.com