Nederlag i venskabskampen i Oslo

Efter en mildest talt dårlig sommer (rent vejrmæssigt) var der tale om held i sprøjten, da 20 spillere fra Stenhuset fredag d. 7. august drog af sted til Oslo for at spille venskabskamp mod vores norske venner fra Solli. Færgeturen fra Frederikshavn til Oslo foregik i dejligt solskinsvejr, så livet og kammeratskabet kunne nydes på dækket. Der blev spillet spil, quizzet, dystet i Balut, læst, snakket o.s.v.

Nu til selve kampen: Det er sjette år i træk vi spiller venskabskamp mod Solli. Stenhuset havde inden årets kamp vundet de seneste tre kampe og førte samlet 4-1. Derfor havde nordmændene revanche til gode, og de havde stillet et stærkt hold bestående af bl.a. førsteholds- og landsholdsspillere. Olieprofilen var bestemt ikke af de sværeste, så det lå i kortene, at det denne gang skulle blive en hjemmesejr. 

Af de seks serier vandt Solli de fire. En enkelt sluttede uafgjort, mens Stenhuset vandt én. Dermed blev det en sikker sejr til hjemmeholdet, der dermed fortjent kunne hæve pokalen. Stenhusets bedste spiller blev Erik KM Jensen med 1314. 

Bortset fra nederlaget havde vi en fantastisk tur til Oslo. Der var mange hyggelige stunder og skønt vejr. I sin tale ved aftenfesten lagde Lars Møller vægt på (i forbindelse med overdragelsen af pokalen, at den kun er til låns). Vi glæder os allerede til at se vores norske venner igen næste år i Nørresundby.

Tak til alle deltagere for en skøn tur. Vi arbejder på at få lagt billeder fra turen i galleriet.

Template Design Ext-joom.com