Stenhuset vandt guld og bronze ved dm-trio

Der er i den forløbne weekend afholdt danske mesterskaber i trio i Løvvang Bowling Center, og Stenhuset markerede sig på bedste vis ved mesterskaberne.

Efter den indledende runde havde Randi og Mika som eneste damer fra Stenhuset, kvalificeret sig til kvartfinalerne. Randi på en sikker førsteplads, sammen med Sascha Wedel og Mai Ginge Jensen, og Mika på den sidste plads til kvartfinalen som nummer 8. Hos herrerne havde holdet med Rune, Erik og Torben kvalificeret sig som nummer 3, holdet med Claus og Kløjer som nummer 4, holdet med Lars H. som nummer 7.

Lige udenfor kvartfinalerne var Christine og Jeremy, der begge manglede få kegler for at nå med.

Efter kvartfinalerne var Randi på andenpladsen, og skulle i semifinalen møde holdet fra Stars & Strikes. Denne kamp vandt Randi og hendes hold, og de skulle derfor i finalen møde overraskelsen fra Brasilia, som i deres semifinale havde slået holdet fra Game On. Randi og hendes hold vandt relativt sikkert finalen, og dermed er Randi endnu engang DANSK MESTER i trio. Stenhuset ønsker et stort tillykke til Randi med mesterskabet. Mika sluttede sammen med hendes hold på 7. pladsen efter kvartfinalen.

For herrerne spillede det rene Stenhuset hold med Rune, Erik og Torben en glimrende kvartfinale med super stabilt spil med alle seks serier over 600. De tre herrer blev i kvartfinalen nummer 2, og var dermed klar til semifinalen. Holdet med Claus og Kløjer kunne desværre ikke følge den gode indledende runde op, og måtte slutte på 12. pladsen i kvartfinalen. Lars og hans hold sluttede på 11. pladsen.

Desværre var heldet ikke med Rune, Erik og Torben i semifinalen som stod mod holdet fra Trekanten, der i kvartfinalen havde spillet sig op fra en 9. plads efter indledende. Det blev til et nederlag på 636 mod 574, og dermed endte det med bronzemedaljer efter en flot indsats i weekenden.