Forrygende JM for Stenhuset i VejleDa Vejle Bowling Center i weekenden d. 7.-8. februar lagde baner til JM (individuel og double) blev det en forrygende succes for Stenhuset. Faktisk er det klubbens suverænt bedste mesterskab i nyere tid.

Det blev til to medaljer og en del øvrige flotte placeringer i double, samt hele syv finaledeltagere blandt i alt 24 deltagere. Da de individuelle finaler var overstået stod Stenhusets spillere med en sølvmedalje og tre bronzemedaljer om halsen. Det var VIRKELIG en fed weekend at spille i den hvide trøje!

Lad os begynde med det jyske mesterskab i double, som blevb afgjort efter de indledende runder lørdag. Her var stoltheden enormt stor hos Rune A. Christensen, da han vandt sit første jyske mesterskab, og så oven i købet sammen med sønnike, Jeremy A. Christensen. Jeremy førte han med hele 1445 kegler, mens Rune "kun" lavede 1388 :-) Dermed sluttede Rune og Jeremy 45 kegler foran sølvvinderne, nemlig landsholdsspillerne Michael Brændeskov (Trekanten) og Carsten W. Hansen (LBC).

Erik KM Jensen og Claus L. Sørensen sluttede på en meget flot femteplads med 2691 - et resultat, som efter sidste weekends første indledende runder ellers blev spået fine medaljechancer.

Også hos damerne var der medaljer at glæde sig over. Heidi B. Madsen (1232) og Randi B. Christensen (1345) snuppede en meget flot bronzemedalje, mens Christine Hansen og Mika Guldbæk blev nummer 4.

Til søndagens individuelle finaler (top 12 for hhv. damer og herrer) kvalificerede sig hele 7 Stenhuset spillere.
I damernes finale deltog Randi (1345), Christine (1310), Heidi (1232) og Lone (1210)
I herrernes finale deltog Jeremy (1445), Erik (1408) og Rune (1388).
Til kvalstillingen er der det at bemærke, at i herrernes top 4 var der tre spillere fra Stenhuset. Det er, så vidt vides, aldrig sket før!

Kvartfinalerne blev en ny succes for Stenhuset. Hos damerne overgik Randi sit fantastiske resultat fra indledende runde og scorede 1363, hvormed hun avancerede til andenpladsen - kun overgået af Trekantens Sascha Wedel. Christine Hansen spillede ligeledes yderst fremragende, og kom ud i en sand gyser. Hun scorede 1364 i kvartfinalen, og endte dermed på 2674 - nøjagtig det samme som Pia Burkal fra Enghaven. Der var kun plads til én af de to i semifinalen, og det blev Christine, der fik pladsen, idet hun havde den højeste serie. Altså 2/4 semifinaledeltagere hos damerne fra Stenhuset.

Hos herrerne viste Michael Brændeskov og Carsten W. Hansen stor klasse i kvartfinalerne, og satte sig på de to første pladser. Erik KM Jensen scorede 1360 i kvartfinalen, og det rakte til en samlet 3. plads efter kvartfinalerne. Jeremy kom rigtig skidt fra start i kvartfinalen med serier på 156 og 181, men med fire efterfølgende fremragende serier fik han sig alligevel spillet op på 1304, og det rakte lige akkurat til at snuppe den sidste semifinaleplads med 9 kegler foran Anders Lousdal.

I semifinalen tabte Erik en vanvittigt spændende og meget velspillet semifinale med 234-235 til Carsten W. Hansen, mens Jeremy igen imponerede alt og alle ved at slå Michael Brændeskov 234-212 i sin semifinale. Derefter stod finalen mellem Carsten W. Hansen og Jeremy, og her endte Jeremy desværre med at trække det korteste strå. Han faldt med æren i behold og tabte 223-245. Dermed kunne der gøres status: JM 2015 for herrer ender med sølv til Jeremy A. Christensen og bronze til Erik K. M. Jensen. SÅ FLOT af vores unge talenter.

I damernes semifinale skulle Randi og Christine op mod hver deres modstander, og det endte desværre med to nederlag. Christine tabte 169-198 til Sascha Wedel, mens Randi tabte 166-266 til Kamilla Kjeldsen. Æv, men trods alt ret klare nederlag. Dermed fik begge de to Stenhuset-piger en bronzemedalje om halsen.

På JBUs hjemmeside www.jbwu.dk/senior/jm-singledouble/ kan du se alle resultater. Her har du også mulighed for at se, hvad Lone, Heidi og Rune præsterede i kvartfinalen, samt se hvad mange af de andre Stenhuset spillere opnåede. Vi kunne f.eks. nævne, at Grethe Kristensen blev nummer 4 i række 2. Eller vi kunne nævne flere flotte individuelle resultater: Lars H 1295, Claus S 1282 og Svend Erik K 1257.

Tillykke til medaljetagerne og til hele klubben med det bedste jyske mesterskab i Stenhusets historie.

Template Design Ext-joom.com