Dameligaens sidste runde - time for time

Herrekampen: Stenhuset leverer en god kamp mod Smut, som desværre benyttede lejligheden til at spille sæsonens suverænt bedste kamp. På trods af sejr i første serie endte det med et nederlag på 2-8. Stenhuset scorede 4760, mens Smut lavede 5098.

Dagens resultat betyder, at Stenhuset rykker ned i 2. Division. Punktum er sat for en sæson, hvor vi har være forfulgt af uheld. Skader og det ene marginelle nederlag efter det andet har præget sæsonen. I dag følte holdets spillere, at vi gjorde hvad vi kunne - det rakte bare ikke.

DAMELIGAEN

kl.14.30: Stenhuset får den værst tænkelige start på weekenden. Et veloplagt Trekanten hold besejrer os med 6-4. Samtidig vinder ST over BK Viborg med 6-4. I aller sidste slag kunne BK Viborg sikre sig sejren med en 8'er. Men med en 6'er gik sejren til ST. Dermed er afstanden til førstepladsen øget fra 2 til 4 point. Næste modstander er Pin-Crackers.

kl. 15.45: vi sidder over i denne runde, men fortsat intet går vores vej. Topholdet ST var nede 0-4 mod Pin Crackers, men laver comeback og vinder kampen. Stars & Strikes besejrer Trekanten 6-4, mens BK Viborg vinder sikkert over Brasilia. Nu skal Stenhuset i kamp mod Pin-Crackers; en kamp, som SKAL vindes.

Kl. 16.30: Stenhuset spiller godt mod Pin Crackers. Vi fører sikkert med 4-0 med ca 180 kegler. i de øvrige kampe står der 2-2 mellem ST og Trekanten, samt 4-0 til stars & strikes over BK Viborg.

kl. 16.45: jeg har sjældent set noget lignende. Stenhuset brager derudaf. I de fire første ruder har vi fire 4-dækkere. ST er i vanskeligheder mod Trekanten.....

kl. 17.05: mere dramatisk bliver det ikke. Begge hold spiller fremragende, men Stenhuset banker Pin Crackers med hele 10-0 - gudebowling! Samtidig taber ST 2-8 til Trekanten. BK Viborg vender 0-4 til 6-4 mod Stars & Strikes. Alt er dermed åbent igen! Nu skal Stenhuset spille en meget vigtig topkamp mod BK Viborg. Samme baner som mod PIn Crackers. KOM SÅ PIGER!!!!

rettelse: jeg har tidligere skrevet, at ST vandt 6-4 over BK Viborg. Dette er ikke korrekt. Det var BK Viborg, der vandt 6-4 med samlet 5 kegler. Her i 5. Rude er det meget lige mellem Stenhuset og BK Viborg.

kl. 17.50: SÅDAN!!! Stenhuset fører 4-0 over BK Viborg. Den ene trio vinder 639-600 og den anden vinder 510-504. Hvis vi kan køre denne sejr hjem vil vi være tilbage på førstepladsen inden morgendagens dramaer. Der står 2-2 mellem Stars & Strikes og Pin-Crackers.

kl. 18.20: VI VINDER 8-2. Mens vi taber med ca 60 på den ene trio, vinder vi den anden med 80. Vi er nu tilbage på førstepladsen. Vi ligger lige med ST, men har flere seriepoints. Næste modstander er ST i et brag af en topkamp i morgen tidlig. Stars & Strikes taber 4-6 til Pin-Crackers, Dermed synea holdet fra Horsens ude af guldkampen.

We'll be back tomorrow.

søndag kl. 8.30: god morgen derhjemme ;0). Så er der 15 minutter til kampen mellem ST og Stenhuset starter. Vi er friske, vi er klar, vi har en god fornemmelse. GO STENHUSET!

kampen mod ST

- meget nervøst start. ST har skabt en føring på begge banesæt

- Tre doubler bringer Stenhuset tilbage i kampen

- halvvejs i serien. Lille føring på det ene banesæt, tilsvarende bagud på det andet.

- på vores ene trio har vi nu seks missere i træk, mens ST bygger på strikes. På den anden holder vi fast i en spinkel føring. Fire ud af seks spillere har det meget svært!!!

- fremme ved 10. Rude. Vi er bagud med 80 på det ene banesæt og bagud med 10 på det andet. Stenhuset skifter ud.

- uha. Vi taber beqge trioer. Den ene taber vi med 13, den anden med ca. 70. Nu skal vi til at vise, hvilket stof vi er gjort af.

- vi er bagud med 69 kegler før anden serie.

- god start på anden serie. Vi står lige på den ene trio efter anden rude. På den anden fører vi med 30. ST har misset tre enkeltkegler og virker pludselig lidt nervøse.

- vi er halt fat i den ene trio, som vi fører med 60, men på den anden trio kniber det gevaldigt med sparespillet og vi er nede med 50.

- vi hænger fortsat på den ene, hvor vi er bagud med 30. Den anden fører vi stort.

- vi vinder begge de sidste trioer, men desværre ikke stort nok. Flere af holdets spillere havde store problemer i førsteslaget og især i sparespillet. Vi taber med samlet ca 20 kegler. Nu kræves der sejre i de to sidste kampe, samtidig med at vi skal have hjælp fra Brasilia eller Stars & Strikes skal slå ST. Det er desværre fjerde gang på otte runder at vi leverer vores keglemæssigt dårligste kamp mod ST.

kl. 10.55: vi får drama for alle pengene i Odense. Vi har desværre fortsat store spillemæssige problemer og flere spillere kan slet ikke få rytmen frem. Det lykkedes at vinde den ene trio med 3 kegler, mens vi taber den anden med 13. Brasilia havde en kæmpe føring i 7. Rude mod ST, men tabte 150 kegler på de sidste tre ruder. Dermed sled ST sig til en 4-0 føring.

- hvilket vanvittigt drama. Vi slår Stars & Strikes 6-4 med samlet 3 kegler. Alle serier var tætte, men vi trak det længste strå. Nu er situationen, at vi kan vinde guld, hvis vi selv slår Brasilia samtidig med at Stars & Strikes slår ST. ST slog Brasilia 8-2 og dermed fører vi fortsat med 3 seriepoint. Dette vil sikre os guldet, hvis vi ender på samme antal matchpoint som ST. Nøj hvor er det spændende. Vores fulde fokus ligger nu på at sikre os en sejr over Brasilia.

kl 12.10: vi fører 4-0 over Brasilia med 140 kegler. I kampen mellem Stars & Strikes og ST står der 2-2 og ST fører med 58 kegler. Intet er afgjort før sidste kugle.

kl 12.40: det er slut, og det blev desværre til sølv. Vi gør selv vores pligt og slår Brasilia, men ST vinder med 6-4 over Stars & Strikes. Facit bliver dermed at vi slutter med flere kegler og flere seriepoint end ST, men med 2 matchpoint færre. Vi har i denne sæson tabt 6 ud af 8 indbyrdes opgør mod ST, så her har vi naturligvis hovedforklaringen. DET VAR SÅ TÆT PÅ!

På det afsluttende holdmøde var der en skuffet, men dog fattet stemning. Dorthe Sidelmann, der spillede sin sidste ligakamp for Stenhuset, takkede holdet og klubben for tre gode år. Stenhuset ønsker også at sige Dorthe en stor tak for mange gode oplevelser og for indsatsen, især naturligvis på ligaholdet.

Over and out fra Odense.

Template Design Ext-joom.com