To Stenhuset-hold videre til regionsfinalen

Stenhusets damer har allerede kvalificeret sig til regionsfinalen i Jysk Turnering 2011/12, og søndag d. 11/12 var det så herrernes tur til at bevise deres værd ved 2. spillerunde. Stenhuset deltager med i alt 3 hold i turneringen, og det var kun med hiv og sving det kunne lade sig gøre at stille spillere nok til alle tre hold. Der var desværre - igen - mange afbud fra spillere, som har tilmeldt sig turneringen, men heldigvis kom alle tre hold af sted.

Bastian, Poul R og Casper S var en tur i Hjørring, og kamprapporten (givet via SMS) omfattede intet andet end en sur smiley. Redaktionen tillader sig derfor at konkludere, at holdet ikke gik videre fra 2. runde.

I Hobro gik det heldigvis bedre - sådan da! På en (meget kort) og ganske udfordrende oliering havde flere spillere problemer, og et utal af banefejl gjorde ikke situationen bedre. Dommeren var på overarbejde med de mange fejl, men klarede det med godt humør.

Det ene hold (Per H, Jan P og Knud E) vandt 6/7 kampe og er dermed sikkert videre til regionsfinalen. Jan sluttede dagen af med en serie på 259, udelukkende ved brug af sin sparekugle! Det andet hold (Kimmy, Peter & Poul E. Larsen) vandt 4/7 kampe, hvilket også rakte til videre avancement i turneringen.

Regionsfinalen spilles d. 21. januar 2012 i Løvvang Bowling Center. Her samles de 8 bedste herre- og de 8 bedste damehold fra den nordjyske region - og Stenhuset er med i begge finaler.

Template Design Ext-joom.com