Aflyst medlemsmøde

Fodboldkampen havde sat sit præg på fremmødet til aftenens træning, hvorfor det blev besluttet at aflyse konkurrence, lotteri og medlemsmøde.

Orienteringspunkterne der var planlagt til medlemsmødet var følgende:

Formanden for Aalborg Bowlinghals fond havde inviteret Stenhuset til møde mandag d. 2/3 vedrørende nedtagning af pokalskabe. Fondens bestyrelse vil gerne finde en løsning i samarbejde med de involverede klubber. Det blev aftalt at Fonden indenfor 14 dage undersøger muligheden for at opstille skabe ved indgangen nedenfor trappen, samt afklarer forventet omkostning. Stenhuset har meddelt at vi er godt tilfreds med det eksisterende skab og dets placering, og at vi er indstillet på at renovere skabet i muligt omfang.

Der har været afholdt repræsentantskabsmøde i Region 1. Lars Høberg afgik som formand, og blev valgt som ny ungdomsleder. Stenhuset påpegede at turneringsplanlægningen for ungdom pulje 2 efter vores opfattelse er uhensigtsmæssig for vore ungdomsspillere, og i øvrigt også i strid med proportionerne.

Der afholdes Stenhusets ordinære generalforsamling tirsdag d. 24. marts kl. 19.00 i Løvvang Bowling Center. Der er udsendt dagsorden, beretninger, regnskab og budgetforslag til alle medlemmer, jf. lovene.

Stenhuset deltager igen i år i forbindelse med Karneval i Aalborg. Karnevalslørdagen er i år d. 23. maj. Alle medlemmer opfordres til at reservere dagen, og gerne spørge familie og venner om de vil hjælpe til med arbejdet. Der udsendes nærmere information inden længe.

Der afholdes i år hyttetur fra fredag d. 26. juni til søndag d. 28. juni. Hytten ligger i nærheden af Nibe. Der udsendes senere invitation og flere informationer, men reserver allerede nu week-enden, der er første week-end i skolernes sommerferie. Hytteturen plejer at være en rigtig god oplevelse, og er både for senior, ungdom og familie.

Der afholdes klubmesterskab efter sommerferien, onsdag d. 26. august kl. 17.00. Ligesom sidste år afholdes mesterskabet samtidigt for både senior og ungdom, og efterfølgende holder vi præmieoverrækkelse og almindelig hygge med ristede pølser på Husflidskolen på Gammel Kongevej i Nørre Uttrup.

Der afholdes ordinært repræsentantskabsmøde i Jydsk Bowling Union på lørdag d. 14. marts i Viby ved Århus. Stenhuset er repræsenteret med formanden som delegeret fra Region 1.

Aalborg Kredsen afholder ordinært repræsentantskabsmøde på mandag d. 16. marts kl. 19.00 i Løvvang. Fra Stenhuset deltager Ungdomslederen og Formanden.

Aalborg Bowlinghals Fond afholder ordinært repræsentantskabsmøde mandag d. 30. marts kl. 19.00 i Løvvang. Fra Stenhuset deltager Seniorlederen og Formanden.

- og til dem som tænker "Hvorfor en fodboldkamp ?", kan jeg oplyse at AaB i aften har spillet på udebane mod Manchester City i UEFA-cuppen, og desværre endte kampen med et ærgerligt 2-0 nederlag.

Template Design Ext-joom.com