Skuffelse for herrerne i landspokalturneringen

Af: Claus Sørensen

 

Stenhusets herre skulle forsøge at vende de dårlige takter fra ligaen med en sejr i første runde af landspokalen. Lodtrækningen havde givet os Stars and strikes fra Horsens, der kun 7 dage for inden havde slået os i ligaen.

Dagen startede langt fra optimalt da Jeremy tidlig lørdag morgen ”kom i tanke om” at han ikke havde hentet sine kugler i hallen, og derfor måtte blive hjemme, og sende holdet afsted uden en reserve.

Ved ankomst til hallen erfarede vi ligeledes at arrangørerne og hallen heller ikke havde den bedste dag. Forbundets repræsentant havde sovet over sig, og var derfor ikke kommet, han havde samtidigt alle scoresedlerne og banefordelingen. Der var heller ikke mødt en dommer op, og hallen kunne derudover fortælle at der ikke var booket baner. Banerne var heldigvis ikke booket til andre, så de 6 hold fik i samarbejde selv fordelt nogle baner og printet scoretavler på hallens computer. Og så kunne vi på egen hånd starte opvarmning og kampen op.

Problemerne stoppede dog ikke her. Hallen var for alvor blev ramt af vinteren, og med en temperatur på 15 grader, gik flere rundt i store jakken mellem slagene. Da de 15 minutters opvarmning så sluttede, brød vores skærme ned, og vi måtte flytte til et nyt banesæt. Vi var ingen gang nået over på det nye sæt førend skærmene på det sæt også brød sammen. Vi havnede derfor på et tredje sæt, og startede kampen på et andet sæt end det vi varmede op på.

Heldigvis startede det sportslige rigtig godt, og vi kunne trække os sejrigt ud af 1. Serie hvor især Jeppe (257) og Claus (255) storspillede. 2. Serie blev samme historie bare endnu bedre. Med hele 1122 vandt vi også denne sikkert og igen med imponerede resultater af især Lars (267) og Jeppe (243).

3. Serie blev desværre et vendepunkt hvor stars and strikes kom bedre med i kampen og samtidigt med at vi faldt i niveau, trak de det længeste strå. Lars (259) og Claus (242) holdte fanen højt men desværre ikke nok. 4. Serie fortsatte hvor 3. Serie sluttede. Stars and strikes havde fat i banerne og strikede rigtig meget, hvorimod vi slet ikke fik fat. De vandt derfor denne sikkert og desværre også nok til at de vandt det samlede keglefald og derved kampen 6-4.

Vi er som hold ikke gode nok til at følge med banerne i takt med at de ændre sig, ligesom vores sparespil slet ikke afspejler at vi er blandt landets 10 bedstehold, og så må det siges at det sene afbud fra Jeremy også fik stor konsekvens for holdet, der nu er ude af årets landspokalturnering.

Kampens topscores blev Lars med 933, og Claus med 901.

 

Template Design Ext-joom.com