Dødsfald

Det er med stor sorg, at Bowlingklubben Stenhuset har modtaget meddelelse om, at vort mangeårige medlem Gunnar Jensen er gået bort.

Gunnar Jensen startede sin bowlingkarriere allerede i 1964, da bowlingsporten kom til Aalborg. Han blev hurtigt medlem af en "rigtig" klub, nemlig BK Strike, hvor han fungerede som klubformand frem til 1974. Efterfølgende var Gunnar i årtier aktivt medlem i Stenhuset, hvor han var holdkaptajn på herrernes 2. hold. Gunnar var også i en periode aktiv omkring det danske bowlinglandshold, første gang i 1973.

I begyndelsen af 2000-tallet fungerede Gunnar i en årrække som ungdomsudvalgsmedlem og kasserer i ungdomsafdelingen, og i forbindelse med klubbens 50-års jubilæum i 2014 var Gunnar en vigtig bidragsyder til vores jubilæumsskrift.

Vi vil i Stenhuset huske Gunnar for hans store engagement, hans altid store imødekommenhed overfor såvel unge som gamle og hans enorme venlighed.

Gunnar bliver begravet på fredag d. 27/1 kl. 13.00 fra Nørresundby Kirke.

Æret være Gunnars minde.

I 1992 bragte vores klubblad en artikel om Gunnar i serien "tæt på", som du kan læse på side 8-11 her: https://www.stenhuset.dk/images/Stenhuset/Runestenen/Runestenen-199204.PDF

 

Template Design Ext-joom.com