Træning ungdom

I Bowlingklubben Stenhuset er der fælles træning for hele ungdomsafdelingen hver torsdag i tidsrummet 16.30 - 17.30. Derudover findes der forskellige tilbud om ekstratræning for udtagne elite- og talentgrupper. I det følgende kan du læse om træningen i Stenhuset.

Generelt om træning

Stenhuset har det altid været et vigtigt princip at skabe de bedst mulige rammer for såvel eliten som bredden. Der skal både være plads til dem, der gerne vil nå langt inden for bowlingsporten, men også til dem, som bare gerne vil have det sjovt med at spille bowling. Dette kan du læse mere om i vores målsætning, som du finder ved at klikke her.

Vi arbejder hele tiden målrettet på at give vores spillere de bedst mulige rammer for at dygtiggøre sig. Ud over fællestræningen om torsdagen er der i øjebliket forskellige tilbud om ekstratræning. Ekstratræningsgrupperne træner om tirsdagen. I elitegruppen er træningen, som varetages af landsholdsspilleren Randi B. Christensen, tilpasset de enkelte spilleres behov og niveau. Derudover eksisterer der to tilbud om ekstratræning for øvrige talentgrupper, hvor hhv. Morten Jacobsen & Svend Erik Kristensen er trænere. Disse gruppe træner ligeledes hver tirsdag kl. 17.00 - 18.00. Fælles for alle tre grupper er det, at træningen er gratis. De spillere, som deltager i talenttræningen, er blevet udvalgt af ungdomsudvalget til at få tilbud om ekstratræning.

Naturligvis har vi også trænere og instruktører tilknyttet vores træning om torsdagen, således at nye medlemmer kan komme i gang med at spille bowling på den bedste måde. Fast træner om torsdagen er Svend Erik Kristensen.
Mange spillere træner en hel del på egen hånd – ved siden af klubbens officielle træningstider. I Løvvang Bowling Center kan ungdomsspillere træne for ca. 50 kroner pr. time alle dage inden 18.00, dog undtaget lørdag. Abonnementer kan tegnes på alle hverdage. Hvis man vælger at tegne en abonnementsbane, er prisen kun ca. 40 kroner for en time. Der er dog visse tidsrum, hvor det ikke er muligt at tegne banekontrakter, fordi der ikke er ledige baner. Medlemmer, som kunne tænke sig en banekontrakt på et tidspunkt efter eget valg, kan henvende sig til Per Høberg. Man kan IKKE tegne abonnement til 40 kroner uden om klubben medmindre man opgiver sin egen faktureringsadresse. I reglen SKAL banekontrakter derfor tegnes af én fra ungdomsudvalget, hvilket letter arbejdet for klubbens kasserer.

Template Design Ext-joom.com