Stenhusets ungdomsafdeling

Bowlingklubben Stenhuset har vi ikke blot en af Danmarks største ungdomsafdelinger, vi har også en af de bedste. Det mener vi i hvert fald selv! I øjeblikket har vi ca. 15 medlemmer på alle niveauer og i alle aldre fra 6 til 17 år, og det gør at Stenhuset, såvel på det sportslige som på det sociale plan, er et attraktivt sted at spille bowling. Klubben deltager i stort set samtlige turneringer under Danmarks Bowling Forbund (DBwF). Vores førstehold spiller i Ungdomsligaen, og derudover deltager vi i Nordjyllands Ungdoms Cup.

Vi har i øjeblikket flere trænere og instruktører tilknyttet ungdomsafdelingen, og det giver os de perfekte rammer til at satse på både elite og bredde. Selvfølgelig er der ud over den seriøse træning plads til konkurrencer og leg af forskellig art, bl.a. den første torsdag i hver måned, hvor alle klubbens medlemmer konkurrerer mod hinanden i forskellige sjove konkurrencer.
Derudover eksisterer der forskellige tilbud om ekstratræning til de bedste spillere. Som ungdomsspiller har du desuden ret til at leje træningsbaner til ungdomspris i Løvvang Bowling Center; et tilbud som rigtig mange af vore spillere benytter sig flittigt af.

I sæsonen 2017/2018 har vores dygtige ungdomsspillere hjemført medaljer ved både de jyske og danske mesterskaber. Det er også blevet til flotte medaljer til flere af vore yngste spillere i de lokale rækker, men vigtigst at alt, så blev det til en masse dejlige oplevelser for spillere og ledere på vores ture til kampe, stævner og mesterskaber.

Kontingentet for træning er p.t. 100 kroner pr. måned. Derudover skal du som spiller selv betale startgebyr til stævner, som de selv vælger at deltage i. Som hovedregel gælder det dog, at transport til og deltagelse i stævner, hvor man er udtaget, er gratis. Til almindelige kampe betaler man dog 5 kroner pr. serie. Vi træner hver torsdag fra kl. 16.30 til 17.30. Kom og hver med – Det er gratis at spille den første måned – så har du en chance for at finde ud af, om bowlingsporten er noget for dig.

På Stenhusets hjemmeside finder du i sæsonens løb masser af dugfriske nyheder fra ungdomsafdelingen, f.eks. kampreferater, resultater fra større stævner og mesterskaber og selvfølgelig historier og billeder fra det daglige liv i klubben. Disse nyheder opdateres på forsiden og på vores flotte ungdomssider.

Du kan se en film om Stenhusets ungdomsafdeling. Der er masser af billeder fra træningen, samt interviews med ungdomsspillere og trænere. Hør hvorfor bowling er den sejeste sport i verden og hvorfor Stenhuset er en god klub. Se filmen: klik her

Stenhusets ungdomsudvalg består af: Claus Lunding Sørensen (kasserer), Anders Nørgaard Jensen (udvalgsmedlem) og Per Høberg (Ungdomsleder). Nærmere oplysninger om klubben kan fås hos ungdomsleder Per Høberg på telefon:   61 69 66 54 . Du må også meget gerne sende en e-mail med evt. spørgsmål til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Alt dette lyder spændende, ikke sandt? Mød op hos os en torsdag eftermiddag – Vi har nemlig også plads til DIG!

Template Design Ext-joom.com