Ligadamerne taber i Vejle

En af sæsonens efterårskampe var blevet flyttet til denne weekend, hvorfor vores ligadamer derfor skulle en tur til Vejle. Vejle har ry for, at der væltes mange kegler, hvorfor holdet derfor tog afsted med forventning herom. Dette blev desværre ikke helt aktuelt heldigvis galt det samme for Enghaven. Der var til weekendens kamp afbud fra Mika, som er rejst til Finland for at spille Ballmaster.

 

Første serie lå længe til 6-2, men med en god afslutning kunne endte vi med 4-4. Lone og Charlotte hængte længe i, men måtte desværre inkassere et nederlag. Både Carina (200) og Maria (230) kom godt fra start.Totalt vælter pigerne 1115, så en klart bedre start end sidste weekend.

 

I anden serie var der ikke så meget at snakke om. Enghaven vandt klart to doubler, mens keglerne stadig var i spil og derfor endnu mulighed for 4-4. Desværre lukker de lidt bedre end os, og vi taber de samlede kegler med blot 18. Serien ender derfor 2-6. Topscoren blev i denne serie Maria med 239 efterfulgt af Randi med 198.

 

Tredje serie kunne længe til at gå begge veje, men i slutningen af serien trak Enghaven igen fra. Randi og Maria formår dog at holde forspringet i deres double og vinder med 17 kegler, som desværre ikke var nok til mere end 2 point. Carina fandt rigtig meldoien med 221 i denne serie, efterfulgt af Maria med 216.

 

Nu var vi halvvejs i kampen og stillingen var 16-8 til Enghaven og vi følte vi spillede bedre end resultatet viste. Dette kunne også ses i fjerde serie. Carina/Anne samt Maria/Randi havde okay styr på deres doubler og vinder med henholdsvis 40 og 55 kegler. Lone og Charlotte måtte helt frem til de sidste slag i 10. rude, før serien blev afgjort. Lone striker ud og Charlotte sætter de to første. Charlotte skal i sidste slag som minimum lave en 7'er for at vinde serien med 1 kegle, men med et sikkert slag i lommen og en kegle tilbage, var der ikke tvivl. Serien blev vundet med 3 kegler og vi var nu lige i den samlede stilling (16-16). Fjerde serie blev også dagens bedste med 1227, godt hjulpet på vej af Carina (237) og Randi (235).

  

Femte serie var reelt ikke spændende. Vi vinder to doubler, mens Engahven vinder den ene og samtidig også keglerne. Der var mange pæne score i denne serie og halvdelen af holdet er over 200 - Lone (201), Charlotte (212) og Maria (203). Den samlede seriescore blev 1170 og stilling var stadig lige - 20-20. Det hele skulle nu afgøres i sidste serie.

 

I sidste serie kommer vi rigtig dårligt fra start. Vi kan slet ikke finde sparespillet og på de første 5 ruder var 7 rene mis - ikke nok til at vinde. Heldigvis bliver melodien fundet igen, men to serier var klart tabt. Carina og Anne formår at holde ved og igen, skal det hele igen afgøres i sidste slag. Anne laver 9/ i første slag og er tvunget ud i et X for at vinde serien med 1. Kuglen bliver kastet og sidder smask i lommen - to point ind på kontoen JA TAK ! Serien bliver klart den laveste i dag - 1009, hvorfor vi skal være glade for 2 point.

 

Den samlede stilling ender 26-22, med at samlet kegle fald på 6799. Dagens topscore bliver Maria med 1245, men også Carina gjorde det godt med 1178.

Nu kører bussen til Tønder, hvor vores piger skal med Trekanten i Landspokal semifinalen, bedst ud af tre serier. Godt vi er tæt på grænsen og der kommer håndbold i aften :)

Template Design Ext-joom.com