Liga herrer: Bøllebank i danmarksmestrenes hule

Dagens udekamp i herreligaen blev nøjagtig lige så svær som forudset på forhånd. De danske mestre fra Trekanten stillede i stærkeste opstilling og havde fordel af hjemmebane, og Stenhuset kunne ikke just spille frigjort med nedrykningskniven på struben.

Efter 6-2 til hjemmeholdet i den første serie 1186-1130 fik Stenhuset ikke et ben til jorden i de følgende tre serier. Niveauet var støt faldende (1084. 1064 og 1014), og den slags resultater giver ganske enkelt ikke point i herreligaen. Dermed førte hjemmeholdet 30-2 efter fire serier.

I femte serie lykkedes det Stenhuset at stjæle to point, da Lars og Erik (efter en serie på 257 til Erik) vandt med én kegle. I sidste serie vandt vi igen én double (Jeppe og Anders), men denne vandt vi stort nok til også at vinde keglerne. Dermed sluttede serien 4-4.

Samlet vandt Trekanten 40-8 (7204-6591).

Trekanten havde valgt en svær oliering, og det fremgår også af hjemmeholdets totalscore. Men vi kan ikke komme udenom, at Stenhuset i lighed med sidste sæson ikke har meget at skyde med på denne type olie.

Anders Nørgaard Jensen var efter mange års fravær tilbage i Stenhuset-trøjen, og han blev topscorer med 1185.

Stenhusets direkte konkurrenter i nedrykningskampen (Center) spillede hjemme 24-24 mod Enghaven, og det skal ikke være nogen hemmelighed, at dette var en streg i regningen for os. Dermed rykker Stenhuset under nedrykningsstregen og er nu 2 point efter Center, som har et lettere slutprogram end os, ligesom de har fordel af hjemmebane i vores indbyrdes kamp.

Søndag skal Stenhuset forsøge at snuppe flere point i Rødovre mod SISU, end Center får i Odense mod Brasilia. Det er en helt anden kamp, og Stenhuset skal nu vise, hvilket stof vi er gjort af!

Template Design Ext-joom.com