Stenhuset viste styrke i landsturneringen

I weekenden d. 11.-12. oktober 2008 var Stenhuset landsynglinge- og landsjuniorhold i aktion i 1. runde af Danmarks Bowling Forbunds præstigefyldte turneringer, som blev afviklet i Løvvang Bowling Center i Nørresundby. Turneringerne har deltagelse af de 8 bedste juniorhold og de 8 bedste ynglingehold i Danmark, og Stenhuset har noget at leve op til, efter at klubben overraskende vandt sølvmedaljer i begge turneringer i 2007/08.

Stenhusets juniorhold leverede en sand magtdemonstration. I syv kampe (14 serier) lykkedes det ikke et eneste af de øvrige hold at fravriste os point. Samtlige opgør endte 5-0 til Stenhuset, og med et holdsnit på over 170 kunne de fem spillere; Stine, Erik, Kim, Jesper & Rikke være både tilfredse og stolte. Der er uden tvivl tale om en historisk præstation, som placerer Stenhusets juniorer hele 14 point foran de nærmeste forfølgere i den samlede stilling. Det er svært at forestille sig, at vi ikke igen i år kommer med i medaljestriden.

Også ynglingeholdet gjorde en god figur i weekendens kampe. Lørdag blev det i første kamp til en sikker sejr på 5-0 over KBK/Kammeraterne, og en sejr på 3-2 over Center. Spillet var godt og stabilt og der var godt humør på holdet. I den tredje kamp er der ingen der ved, hvad som skete. Alt faldt fra hinanden, og vi tabte 0-5 til Trekanten med et holdsnit, der kun lige akkurat oversteg 150. Heldigvis fik vi rejst os i den sidste kamp, som blev vundet 3-2 (med en samlet margin på blot 2 kegler) over Pin-Crackers.

I søndagens kampe blev det til sejre på 5-0 over SISU, 3-2 over NBC og et ærgerligt nederlag på 0-5 til Grindsted BK. I alt fik holdet, som bestod af Bjørn, Heidi, Lasse, Randi og Martin skrabet 19 point sammen. Dette rækker til en delt 3. plads i en meget jævnbyrdig række. Grindsted fører suverænt med 30 point, mens Pin-Crackers er nummer 2 med 24 point.

Næste runde i turneringen spilles d. 3.-4. januar 2009 i World Cup Hallen i Rødovre.

Se resultater og stillinger i "resultatbørsen" under "ungdom" på www.bowlingsport.dk

 

Template Design Ext-joom.com