Mika og Erik sejrer i Copenhagen Youth Open

Der var masser af flot bowling og topplaceringer til Stenhuset, da World Cup Hallen i Rødovre i den forgangne weekend lagde baner til det traditionsrige ungdomsstævne, Copenhagen Youth Open.

Stævnet blev afviklet i fire rækker:

1) Drenge/piger 7-12 år
2) Drenge/piger 13-15 år
3) Drenge/piger 16-18 år
4) Drenge/piger 19-23 år

Erik K.M. Jensen har om nogle ofte været "lige ved og næsten" i de danske stævner. Flere gange har vi set fremragende præstationer i indledende og semifinaler, men manglende skarphed i finalerne. Men i dag ville Erik ikke tage til takke med en andenplads.
Efter suveræne 1317 i indledende runde vandt han en højdramatisk finalen. Sejren kom i hus i finalens sidste serie i meget tæt duel med Mikke Buus Sørensen fra Brasilia.

I række 3 havde Stenhuset to finaledeltagere. Christine Hansen havde spillet en rigtig fin indledende runde med 1239, og med 1181 i finalen (inkl. handicap) sluttede hun på en fin femteplads, i øvrigt som næstbedste pigespiller. Emma K. M. Jensen sluttede som nummer 16 efter 1181 i indledende runde og 1056 i finalen.

I række 2 kunne Mika Guldbæk skrive endnu en suveræn sejr på sit CV. Mika har i denne sæson besluttet fortsat at spille ungdomsstævner, men når det kommer til holdkampe, tørner hun ud for Stenhusets dameligahold. Mika virker spillemæssigt helt klar til denne udfordring. I lørdagens indledende runde scorede hun 1256, hvilket hun fulgte op med 1167 i finalen. Med samlet 2423 sluttede hun 118 kegler foran sin nærmeste forfølger, som i øvrigt var Jeremy Christensen. Han viste stabilitet med 1152 i indledende og 1156 i finalen. Stenhuset nytilkomne spiller, Jeppe Jakobsen, sluttede på 13. pladsen. Han scorede 1018+1014.

Stenhuset havde flere deltagere i stævnet, som gjorde en flot figur, men som desværre ikke nåede finalerne.

Alle resultater kan ses her: http://cyo.dk/pdf/CYO_2014_result.pdf

Stenhuset ønsker hjerteligt tillykke med de mange fine resultater!

Template Design Ext-joom.com