To danske mestre ved UDM

World Cup Hallen dannede i weekenden d. 05.-06. april 2014 rammen om UDM for puslinge, juniorer og ynglinge.

Rent sportsligt stod Jeremy A. Christensen og Rikke N. Johansen for de største præstation, da de sammen med deres makkere blev danske mestre i double, i henholdvis Junior Drenge og Ynglinge Piger.

I indledende var 1182 til Rikke og 1110 til hendes makker rigeligt for at vinde det danske mesterskab i Ynglinge Piger par, mens Rikkes resultat rakte til en anden plads i single efter lørdagens indledende runde.

Jeremy vandt sammen med hans makker fra Horsens guld i Junior Drenge par. Jeremys 1263 rakte også til en anden plads efter den indledende runde.

I semifinalen lavede Jeremy 741, og gik dermed videre til trinfinalerne som nummer 3, mens Rikke fastholde hendes anden plads med 761 i semifinalen.

I juniorens pigerække vandt Emma K M Jensen sammen med hendes makker fra Ravnsborg en flot bronzemedalje i double. I samme række havde Stenhuset 3 piger kvalificerede til søndagens indviduelle finaler. Her lavede Mika Guldbæk og Emma K M Jensen nok til at gå videre som nummer 4 og 5, mens semifinalen desværre var endestationen for Maria Jul Jensen, der både havde spillet en solid indledende runde og semifinale.

Rikke var ikke den eneste pige videre i Ynglinge Piger. Line D Olsen gik videre på sidste mandat som nummer 12 til søndags semifinale. I semifinalen spillede Line rigtig flot, og med en fantastisk sidste serie på 226 var Line lige ved at kæmpe sig op til en plads, der gav adgang til trinfinalerne. Med flotte 756 på 4 serier i semifinalen var Line desværre sølle 5 kegler fra gå videre til finalen.

I trinfinalen måtte Rikke indkassere et nederlag på andet sidste step, da Pernille F. Nielsen vandt 223-153, dermed blev det til en bronze medalje til Rikke. På samme trin måtte Jeremy kapitulere, idet han indkasserede et ærgerligt nederlag til Patrik Sørensen, der vandt 199-192.

Men der var flere medaljer at glæde sig over til Stenhuset!

I juniorens pigerække tråde Emma ind på det første trin, hvor hun vandt 187-185 over Sofie Rasmussen. Dette næste trin blev et rent Stenhuset opgør, idet Mika tråde ind på dette trin. Mika trak det længde strå i dette opgør, da hun vandt 166 mod Emmas 145. Mika vandt det næste trin sikkert med 190 mod hendes modstander 170. Dermed var Mika sikkert mindst i bronzemedalje i single.

Desværre blev det anden sidste trin også endestationen for Mika, idet hun tabte 148 mod 198. Derved kan hun også tage en bronzemedalje med hjem til Aalborg.

Stenhuset tager to flotte guldmedaljer og en bronzemedalje i double og tre bronzemedaljer i single med hjem fra et succesfuldt danske mesterskab i København.

Stenhuset ønsker alle ungdomsspillerne tillykke med de flotte præstationer.