Store resultater i JBUs ungdomsstævne

I denne weekend lagde Holstebro Bowling Center baner til JBUs ungdomsstævne, og flere af Stenhusets spillerede leverede bemærkelsesværdige resultater i det vestjyske.

I ynglingerækken blev der hos drengene opnået helt ekstraordinære resultater, og efter en række flotte præstationer i de seneste måneder viste Erik Kalmar Møller Jensen, at han mener det alvorligt, når han er oppe mod Danmarks bedste ungdomsbowlere. I indledende runde scorede han imponerende 1399 kegler med følgende seriescore: 244, 238, 191, 247, 212, 267. Kun en ærgerlig 9’er til sidst forhindrede, at Erik nåede over 1400. Dette rakte til en førsteplads i ynglingenes drengerække efter indledende runde. Dermed var Erik sikkert kvalificeret til søndagens semifinaler. Det skal også bemærkes, at Erik med lørdagens resultat avancerede til andenpladsen i DBwFs ungdoms-ranking turnering.

Også et af Stenhusets andre stortalenter, Jeremy A. Christensen, benyttede JBUs ungdomsstævne til at præstere et resultat ud over det sædvanlige. Efter en ”sløv start” med 165 og 167 i de to første serier gik det pludselig fremad for Jeremy, der endte med et resultat på 1168 i indledende runde, hvilket rakte til en førsteplads i puslingerækken. Dermed var der adgang til semifinalen søndag formiddag.

Også pigerne ville være med i weekendens festligheder. I juniorrækken sikrede Rikke N. Johansen sig med 1169 kegler en sikkert førsteplads efter indledende runde, 59 kegler foran nærmeste forfølger. Storesøster Stine N. Johansen scorede 1092 i ynglingerrækken, hvilket lige akkurat gav adgang til semifinalen på sjettepladsen.

Der var også andre Stenhuset-spillere, der leverede gode præstationer i indledende runde. Andreas Ydesen scorede 1119, og dette resultat gør, at han stadig ligger til at kvalificere sig ungdoms-ranking finalen. Mika Guldbæk blev nummer 7 i puslingerækken.

I søndagens semifinaler fortsatte de positive takter fra Stenhusets spillere. Erik K. M. Jensen gled med 793 ned på andenpladsen hos drengene, og Rikke N. Johansen udbyggede sit forspring i pigerækken, da hun med 793 i semifinalen gjorde en god figur. Jeremy Christensen mistede desværre førstepladsen i puslingerækken, idet han efter de fire serier lå 12 kegler efter Kira Hansen fra SISU. Stine N. Johansen formåede ikke at kæmpe sig væk fra sjettepladsen i ynglingerækken, og dermed slap hun ikke igennem til finalen.

I finalerne var der fire deltagende spillere i de fem rækker, og der blev spillet på tre steps. Efter hvert step udgik den lavest scorende spiller. Drengefinalen hos ynglingene blev lidt af en herrefight. I første serie scorede Erik K.M. Jensen 242, og Casper Lindberg fra Pin-Crackers måtte erkende, at en serie på 214 ikke rakte til at gå videre. På næste step var Erik med 237 den bedste spiller, og så var det Victor Gundersen fra Center, der røg ud. Nu ventede så to serier mod Lasse Scherlund, og dette blev desværre for stor en mundfuld for Erik. Første serie blev tabt 215-219, og i anden serie gik gassen af ballonen, da Erik tabte 161-246. Erik kan dog være særdeles tilfreds med en andenplads og en formidabel præstation.

Hos puslingene strøg Jeremy A. Christensen helt til tops. Han var ellers meget tæt på at blive slået ud på første step, hvor 166 kun lige akkurat var nok til at slå Christian Mathiasen, der scorede 162. Også på andet step var marginalerne med Jeremy: 150 var rigeligt, da Kira Hansen blev slået ud efter en serie på 144. Så ventede endnu en finale med Patik Jannik Sørensen fra KBK/Kammeraterne, og her viste Jeremy storspil. Han vandt 200-172 og 190-175 i de to serier, og dermed kunne han stille sig øverst på skamlen. Stenhuset ønsker stort tillykke!

Rikke N. Johansen var uheldig i juniorernes finale. 190 var rigeligt til at gå videre fra første step, men på andet step var der exit for Rikke. Hun scorede 178, og måtte se sig slået med én kegle af Cecilie Simonsen fra Ribe, der scorede 179. Dermed måtte Rikke nøjes med en ærgerlig tredjeplads.

Template Design Ext-joom.com