Stine N. Johansen vandt sit andet rankingstævne på stribe

Stine Nørgaard Johansen åbnede denne sæson med at vinde Copenhagen Youth Open, et af Danmarks mest prestigefyldte ungdomsstævner, og i den forgangne weekend blev denne præstation så fulgt op af en sejr i Smuts Ungdomsstævne.

Stines sejr blev grundlagt på en flot åbning af stævnet, hvor hun i de to første serier nåede over 200. Samlet lavede hun 1055 på 6 serier i indledende, hvilket hun fulgte op med 1105 i semifinalen. Dermed lå hun inden finalerne på en samlet 2. plads.

Til trinfinalen kvalificerede de fire bedste piger sig, og her trådte Stine ind på andet trin. I en uhyggeligt tæt kamp mod Mette Andersen fra BK Viborg vandt Stine med den smallest mulige margin, nemlig 160-159. Dermed var finaleadgangen sikret.
Her blev modstanderen den lokale Lærke Petersen fra Smut. Den første serie blev meget tæt, og blev vundet af fynboen med 181-180 (man må sige, at Stine har sans for dramatik) :-) Heldigvis kom Stine stærkt tilbage og vandt den anden serie, og dermed finalen, 173-151. Stort tillykke til Stine.

Hos drengene havde Kim Knudsen kvalificeret sig til juniorernes finale. Efter indledende, hvor Kim scorede 1056, lå han nummer 2. Med 1011 i semifinalen forsvarede han denne placering. I finalen trådte Kim ind på andet trin, hvor han desværre tabte 166-196 til Patrick Svensson fra Jackpot.
Også Erik K.M. Jensen var med i semifinalen, hvor han sluttede som nummer 5. Tillykke til drengene med de fine placeringer.

I ynglingerækken scorede Heidi Madsen 1092 i indledende, hvilket gav adgang til seminfinalen. Her lå Heidi til at komme sikkert i finalen, men en enkelt svipser i seimifinalens 5. serie kom til at koste dyrt, idet Heidi var sølle 6 kegler fra den fjerdeplads, der gav adgang til trinfinalen. Surt ;-(

Stenhuset havde i alt tre håndfulde spillere med i stævnet, og du kan se alle resultaterne på www.bowlingklub-smut.dk.
www.bowlingsport.dk (under "ungdom" - "resultatbørs") kan du i løbet af få dage se stillingen i ungdoms-ranking turneringen.