Succes for Stenhuset-spillere ved unionskampen for ungdom

Hele seks spillere fra Stenhuset var i 2010 udtaget til Jydsk Bowling Unions unionshold med 18 spillere, der i disciplinerne 5-mandshold, trio og double skulle kæmpe mod København, Sjælland og Fyn om unionspokalen. Stenhusets spillere gjorde en flot indsats for at holde den jydske fane højt.

Jydsk Bowling Union vandt unionskampen i suveræn stil. Det blev til sejr i seks ud af de i alt 12 discipliner (fordelt på forskellige aldersklasser). Såvel ynglinge som juniorer og puslinge vandt 5-mandsholds konkurencen, og i mix-double var hele fire Stenhuset spillere (Emma, Jeremy, Rikke og Stine) fremme i det sidste finaleheat. Her blev det til sejr til Emma og Jeremy hos puslingene (altså REN Stenhusetsejr i denne finale), og også hos ynglingene vandt Stine N. Johansen sammen med kæresten Lasse Scherlund.

Unionskampen markerer afslutningen på sæsonen og er i høj grad også et socialt arrangement. Stenhuset ønsker tillykke til de seks spillere - det er altid en ære at være udtaget til at repræsentere Jylland mod ø-boerne. Holdlederne melder om en hyggelig og spændende weekend i Odense Bowlinghal, hvor kampene blev spillet.

Template Design Ext-joom.com